O. Pikul: šviesi galva - šviesi ateitis

Pasauliniai karai ėjo ir praėjo, o karas tarp blondinių ir brunečių – amžinas. Kurios - gražesnės, o kurios – protingesnės? Smagioji BTV laida „Cukrus“ nusprendė atlikti tyrimą ir išsiaiškinti, ar anekdotai apie blondines – tiesa.

Magas Mantas Wizard prisipažino, kad blondinės savo išmone tikrai moka nustebinti net ir visko mačiusius bei girdėjusius.

„Po pasirodymo prieina blondinė ir sako: „Ai, žinau kur ta moneta dingo… Tu išsioperavęs rankoje turi mažą kišenėlę ir joje ją paslepi“, – blondinės išmintį kvatodamas prisiminė Mantas.

Ko gero, visiems teko girdėti mitą, kad brunetės – patikimesnės ir ištikimesnės žmonos nei blondinės. Ar tai tiesa, o gal tik bjaurios, pavyduolių paskleistos kalbos? Seimo narės kėdę į pramogų pasaulio spindesį iškeitusi Donalda Meiželytė šiuo klausimu turi savo versiją.

„Manau, kad čia nuo lūpų  „pripūtimo” priklauso, kuri ištikima, o kuri - ne. Ta, kuri prisileidusi botulino į lūpas – linkusi eiti į kairę”, - su šypsena kalbėjo Donalda.

Tuo tarpu, ypatingu dėmesiu moterims garsėjantis Seimo narys Viktoras Uspaskichas, paklaustas kodėl blondinėms klijuojama pasileidėlių etiketė, žodžių į vatą nevyniojo.

„Na, tiesiog, toks yra blondinių įprotis”,- kaip visada tiesiai rėžė V. Uspaskichas.

Bene garsiausia šalies blondinė, „Naujųjų pupyčių” lyderė Oksana Pikul kategoriškai atmetė visas kalbas, kad blondinės – kvailos. Atvirkščiai, moteris įsitikinusi, kad blondinės už brunetes net pranašesnės.

„Šviesi galva – šviesi ateitis. Tai, be abejonės, blondinės yra daug protingesnės”, – rimtu veidu tvirtino žavioji atlikėja.

Kaip blondinę paversti protinga? Kiek blondinių reikia pakeisti elektros lemputei? Ir ar tikrai blondinė sekretorė nuvilios jūsų vyrą? Blondiniškų reikalų analizė, iš koto verčiančioje BTV laidoje „Cukrus” – šiandien 19.25.

 


Šiame straipsnyje: Oksana Pikulblondinėsprotas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių