O. Pikul nerodys Simui vestuvinės suknelės iki vestuvių

Grįžti į straipsnį

ona

ona portretas
uztat savo ,nuogus papus ir uzpakali jau seniai visiems parodziusi...

pritariu onai

pritariu onai portretas
vistiek tas p...neilgai tysis

geda

geda portretas
kas siais laikais - izimybes? papai, lupos, subines, baikit juokint, ar tokios siu laiku izimybes, o kur nuveikti geri darbai? Tegul isidarnina uz minimuma tada paziuresim kiek tos izimybes gales sau leisti, ar tokios siu laiku moterys turi buti, jokio grozio-dirbtinos leles, jai siuolaikiniams vyrams patinka silikonines leles tada chebryte atsiprasau.

o

o portretas
man parodysi? :)))

Bulvaras

Bulvaras portretas
Oi kaip palengvejo, o as galvojau ar parodys ar ne? :)

kaunietis

kaunietis portretas
jus nebezdzioniaukit su uzsieniu nes ir gyvename ne kaip visi padorus zmones ir man nusispjaut ar tai busvienas ar kitas tai ju gyvenimas geriau visais kanalais skelbkit garliavos ivykius nes tai labai svarbi tema ir teisiskai ir moraliskai.Tokius dalykus reikia gvildenti o ne kazkokia pikul zvonke ir pan nes musu ziniasklaidos lygis yra labai zemas ir raso bet ka ir tai laikoma darbu uz ka mokama alga.

Loni

Loni portretas
Ir vel pasauline naujiena!!! Na kiek galima apie juos rasyti, uzknisote su tom izymybem, kam cia idomu??? Apie paprastus lietuvius rasykite, o ne apie......

aa

aa portretas
atsibodot......

Ibena

Ibena portretas
Kokia negrazi ta Pikul. Ar Jasaiciui akys blogai rodo ar ji uzdave jam kokiu vaistu, kad prisijaukintu. Toks grazus vyras, o tokia negrazia zmona ima. Kazkas nenaturalaus. Jasaiti, tavao vaikai bus negrazus, jei jie bus panasus i Pikul, bet kazin ar ji gales tureti vaiku tokia issivalkiojusi, visokiu bernu nu....a.

stiliste

stiliste portretas
O vestuvini chalata jau Okse sunesiojo,kodel neinformuoja visuomenes.......Tai labai domina visus....Prasom skubos tvarka suzinoti ir pranesti visai Lietuvai,o tai neuzmigsim,depresuosim...

ha

ha portretas
ale mergužėlė ir suvystė, ir valio tik pirmyn tegu Lietuvos mergužėlės ''dvesia'' iš pavydo :))))

Galerijos

Daugiau straipsnių