O. Pikul: N. Bunkė yra fantastiška atlikėja

„Kažkada Natalija yra pasakiusi, jog ji yra ne dainininkė, o verslininkė. Auksiniai žodžiai. Pati mintis - labai puiki ir fantastiška, bet galiu pasakyti, kad Natalija iš tikrųjų neteisi, nes , manau, kad ji yra fantastiška atlikėja“, -  laidoje „Sekmadienio rytas“ kalbės dainininkė Oksana Pikul.

Neseniai iš Krasnodaro į Lietuvą parskridusi grupių „Naujos pupytės“ ir „Pop Ladies“ dainininkė O. Pikul, atvykusi į laidos „Sekmadienio rytas“ filmavimą, gamins jos mylimojo Simo Jasaičio pamėgtą patiekalą ir su laidos vedėja Asta Stašaityte-Masalskiene gvildens ne tik savo asmeninio gyvenimo detales, bet ir savo karjeros niuansus.

O. Pikul atviraus, jog patekusi į šou pasaulio verpetus, ji neturėjo tikslo dainuoti, tačiau viskas pasikeitė: „Iš tikrųjų pirminė idėja nebuvo sukurti muzikinę grupę. Tai buvo daugiau tam tikro prekinio ženklo populiarinimo forma. Užsidarius tam prekiniam ženklui, norėjosi pamėginti būti šiek tiek kitokioms. Todėl pakito mūsų grupės sudėtis, atsirado naujos stiprios vokalistės grupėje ir be abejo - dainavimo pamokos“, - kalbės O. Pikul.


Šiame straipsnyje: Oksana PikulNatalija Bunkė,

NAUJAUSI KOMENTARAI

pritariu

pritariu portretas
Natalyte super moteris

ads

ads portretas
viena žviegianti giria kitą rėkiančią. Iki dainavimo joms abiems labai toli - klimaksas greičiau ateis.

Ema

Ema portretas
Natalija geriausia , delto i jos grupe ir atejo.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių