Nuo sausio L.Samėnas žiūrovus priims virtuvėje ant ratų

Nuo sausio 4 dienos įprastu laiku 18.25 val. kulinarijos virtuozas Linas Samėnas kvies susitikti naujame gardžiosios laidos sezone. TV3 laida „Susitikime virtuvėje“ ir toliau žiūrovus mokys patiekalų gaminimo subtilybių, naujovių ir staigmenų.

„Nuo šiol kiekvieną dieną išgirsite po vieną ar net du naujus receptus, o mano apsilankymas jūsų virtuvėje padės jums įgyvendinti visus iššūkius. Penktadieniais žiūrovų laukia ypatinga šventinė laida. Visi, kurie jau planuoja gimtadienius, vestuves, krikštynas ir kitas šeimos šventes, galės pasikviesti mus į pagalbą. Mes mielai padėsime ir pavaišinsime svečius jūsų pačios svarbiausios šventės dieną“, - šypsosi „Susitikime virtuvėje“ vedėjas Linas Samėnas.

Naujasis populiarios kulinarijos laidos sezonas pas TV3 žiūrovus skubės ant ratų. Jei neturite virtuvės, Linas pasimokyti valgių gaminimo paslapčių pakvies į specialų laidos namelį ant ratų. Mobili virtuvė pakeliui nepamirš pamaitinti autobuso bilietui taupančių ir pakelėje automobilius stabdančių studentų, į bažnyčią skubančių močiučių ar tiesiog tų, kurie norės pasisvečiuoti gardžioje patiekalų dirbtuvėje ant ratų.

„Mes ne tik aplankysim atokiausius Lietuvos kampelius, svečiuosimės ir priimsim į svečius visus, kurie neabejingi virtuvės magijai, bet ir pasiūlysim ypatingų ir paprastų receptų. Kiekviena diena taps tarsi iššūkis - pagaminti patiekalą turint fiksuotą pinigų sumą. Sužinosite daug naudingų gudrybių, kaip pigiai ir gardžiai pamaloninti šeimą ar draugus“, - sako Linas.

Gardžioji TV3 laida „Susitikime virtuvėje“, kupina naudingų patarimų ir gardžių Lino Samėno receptų ant ratų, pasirodys nuo sausio 4 dienos pirmadieniais-penktadieniais 18.25 val. per TV3.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių