N.Pumprickaitė ves LNK laidą „Savaitės įvykių TOP 5“

Pirmoji LNK žinių vedėja Nemira Pumprickaitė po 11 metų pertraukos - vėl LNK eteryje. Sausio pradžioje profesionali žurnalistė pradės vesti ir rengti naują LNK informacinę laidą.  

„Smagu sugrįžti į gerai žinomų ir mielų tau žmonių būrį“, - sako Nemira Pumprickaitė, 1995 metų gegužę pirmoji pradėjusi pirmąją LNK televizijos transliaciją „Ryto ratas“.

Po keleto metų darbo valstybės tarnyboje, N. Pumprickaitė vėl imsis žurnalistikos. Turtingoje Nemiros biografijoje - sporto, rytinės laidos, žinios, debatai, apdovanojimų ceremonijos, tačiau labiausiai Nemira buvo vertinama už darbą žinių eteryje. Spauda žurnalistę ją buvo pakrikštijusi „žinių ledi“. „Gera grįžti į televizijos eterį su rimta informacine laida, niekada nesiimčiau jokių šou ar pramoginių laidų“, - sako N. Pumprickaitė.

Nauja LNK žinių tarnybos laida „Savaitės įvykių TOP5“ - dinamiška analitinė savaitės įvykių apžvalga, kurioje penki reikšmingiausi įvykiai pateikiami  svarbumo tvarka.

„Aiški, patraukli, šiuolaikiška - tokie pagrindiniai naujos laidos bruožai.  Laidos dinamika priklausys ir nuo laidos vedėjos. Jos greita reakcija, kalbėjimas diktuos ir laidos tempą. Be, to, žiūrovams bus įdomu stebėti, kaip įvykius rikiuoja ir analizuoja žmogus, kuris aštuonerius metus praleido kitoje barikadų pusėje ir puikiai išmano, kaip veikia politikos virtuvė ir kaip joje verdama“, - sakė LNK Žinių tarnybos vadovas Rolandas Agintas.

„Aštuoneri metai ne žurnalistikoje buvo didelių patirčių metai. Sveika pabūti kitoje pusėje. Dirbau su partijomis, kurios buvo ir kairėje, ir dešinėje, mačiau pačią įvairiausią politiką“, - sakė Nemira Pumprickaitė, dirbusi A.M. Brazausko, G. Kirkilo, A. Valinsko, liberalų komandose.

„Savaitės įvykių TOP5“ - nuo sausio 3-iosios per LNK.


Šiame straipsnyje: Nemira Pumprickaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių