N.Pečiūra: norint tapti žvaigžde reikia permiegoti su visais prodiuseriais

„Norint tapti žvaigžde reikia permiegoti su visais Lietuvos prodiuseriais, negana to, reikia jausti malonumą“, - teigė Lietuvos pankų tėvu tituluojamas rašytojas ir daugybę metų dirbantis už kadro Nerius Pečiūra – Atsuktuvas.

Jau šį trečiadienį LNK „Žvaigždžių klube“ skandalingasis Atsuktuvas atskleis intymiausias žvaigždžių paslaptis, nesivaržydamas pripažinti, jog ir pats yra miegojęs ne su viena įžymybe.

Nerius Pečiūra atviraus, jog išlikti populiariu neapsinuoginus prieš objektyvą ir be plastinės chirurgijos pagalbos įmanoma, tačiau tik itin retais atvejais. Būtent toks yra Stasys Povilaitis.

Laidos svečias atskleis, jog Nelei Paltienei, kuri yra įrašyta į Lietuvos rekordų knygą kaip ilgiausiai dainuojanti solistė, taip pat pavyko dešimtmečius išlikti scenoje neapsinuoginus. Tačiau Nerius Pečiūra atviraus, jog ši scenos veteranė anaiptol neapsieina be plastinių operacijų, nes sumaniai naudojasi tuo, jog Vokietijoje plastinės operacijos pensininkams atliekamos nemokamai.

„Žvaigždžių klube“ Pečiūra atliks eksperimentą ir pabandys iš niekuo neišsiskiriančios laidos žiūrovės padaryti žvaigždę, taip sukeldamas audringas publikos ovacijas.

Kokios yra trys pagrindinės taisyklės norint tapti žvaigžde? Kiek uždirba Lietuvos žvaigždės ir kaip išlikti žvaigžde visą gyvenimą sužinosite jau šį trečiadienį 20.30 val. „Žvaigždžių klube“ per LNK.


Šiame straipsnyje: Nerius Pečiūra

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių