N.Narmontaitė ir jos herojė sveikuolišką gyvenimą supranta skirtingai

Puikia savijauta besirūpinančią aktorę Nijolę Narmontaitę galima sutikti ne tik sporto klube, bet ir judriose sostinės gatvėse, minančią dviratį. Dvirate transporto priemone važiuojančiai garsenybei praeiviai mielai šypsosi ir linksmai moja. Pasak aktorės, šis malonus sportas padeda pasikrauti gero ūpo ir energijos.

Ne mažiau svarbu – tinkama mityba, kuriai N. Narmontaitė itin atidi. O štai jos herojė Liucija naujausiame TV3 seriale „Be namų“ tik garsiai kalba, kaip reikia maitintis, o iš tikrųjų...

Nijolė nebijo improvizuoti savo virtuvėje. Ji mėgsta žalių daržovių salotas, visada turi gražgarsčių, pati renka ir džiovina prieskonius, atsiveža jų ir iš gastrolių užsienyje.

Kitados Kauno aktorių gretose N. Narmontaitė garsėjo savo firminiais vėdarais ir sočiomis mišrainėmis. O dabar – viskas kitaip. Riebių patiekalų Nijolės racione nėra. Aktorė kruopščiai derina maistą, nevartoja baltymų ir angliavandenių vienu sykiu, jai gerai pažįstama sveikuoliška mityba.

Tačiau naujausiame lietuviškame seriale „Be namų“, kurį šeimos ir švenčių televizija TV3 rodo pirmadieniais–ketvirtadieniais 20.10 val., N. Narmontaitės įkūnijamos vaikų globos namų auklėtojos Liucijos mitybos taisyklės – gana dvilypės. „Sveikuoliškumo tema seriale taip pat yra, mano griežtoji herojė parduotuvėje barasi: ‚Kišate čia visokius E!‘ Tačiau Liucija tik garsiai kalba apie sveiką mitybą, o kur gali pavalgyti dykai – ten nieko nebepaiso. Jeigu pasitaikys proga vaikų kambariuose rastą agurkų stiklainį sutvarkyti, tai ir sutvarkys“, – garsiai juokiasi aktorė.


Šiame straipsnyje: Nijolė Narmontaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių