N.Lavrinovič: dabar netekėčiau ir negelbėčiau prievartautojų nuo kalėjimo

Žinomi krepšininkai broliai Lavrinovičiai šiandien mėgaujasi šlove ir pinigais. Neslepia, kad yra sėkmingai vedę.

Vargu, ar gražuolės jų žmonos nutuokia, kaip šiandien gyvena prieš keliolika metų brolių Kšyštofo ir Darjušo išprievartauta Natalija Tomaševič- Lavrinovič.

Trisdešimties metų Natalija šiandien gyvenimu mėgautis neturi galimybių. Ji gyvena skurde tame pačiame kaime, kur ją surado broliai. Po patirto siaubingo išprievartavimo, mergina ilgą laiką galvojo, kad niekada nebegalės turėti jokių santykių su vyrais, neturės net vaikų. Šiandien ji turi sūnų, bet augina jį viena.

Siaubinga išprievartavimo istorija įvyko prieš dvylika metų, bet Natalija, dabar jau Lavrinovič, iki šiol prisimena ją iki mažiausių smulkmenų. Šį ketvirtadienį LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ Natalija papasakos, kaip viskas įvyko iš tiesų, kaip ji jautėsi po išprievartavimo, kodėl tekėjo už vieno iš brolių.

„Buvau visiškai vieniša, niekas man nepatarė, kaip elgtis, net mano mama pasakė: „Turi savo galvą, elkis kaip išmanai“. Kšyštofo ir Darjušo tėvai nuolat važiavo į mano namus ir maldavo atsiimti pareiškimą dėl išprievartavimo, paskui man primygtinai bruko pinigus, o kai pabandžiau atsisakyti, jų advokatas man užsiminė : „Pagalvok, kad ne viena esi, turi šeimą. Supratau, kad grasinama ne tik man“.

Natalija tvirtina, kad jau tuokdamasi su vienu iš brolių, žinojo, kad santuoka bus fiktyvi, dėl akių. Taip ir buvo - susituokusi negyveno su vyru , susitikdavo tik tada, kai reikėdavo duoti interviu žurnalistams.

Kai broliai vis dėl to buvo nuteisti, jų tėvai pinigus iš merginos išviliojo, tiesa, ne visus iš karto, dalimis. Taip dalimis Natalija atidavė viską, kiek jai buvo sumokėta už patirtą skriaudą.

Jei Natalija šiandien galėtų sugrįžti į anuos laikus, ji pasielgtų kitaip: „Neimčiau tų pinigų ir nesuteikčiau šanso išsigelbėti nuo kalėjimo nei vienam, te būtų sėdėję iki gyvos galvos.“
Natalijos Lavrinovič ašaros ir prievartautojo išpažintis - jau šį ketvirtadienį 19.40 val. laidoje „Valanda su Rūta“.


Šiame straipsnyje: Lavrinovičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių