Niujorke už alkoholio vartojimą areštuota B.Williso ir D.Moore dukra

Scout Willis, 20-metė Holivudo aktorių Demi Moore ir Bruce'o Williso duktė, Niujorke buvo areštuota ir per naktį laikyta policijos nuovadoje - už alkoholio vartojimą ir netikro asmens dokumento pateikimą pareigūnams, rodo teismo dokumentai.

Anksti antradienį S.Willis stojo prieš Niujorko teisėją ir buvo apkaltinta baudžiamaisiais nusižengimais - antrojo laipsnio baudžiamuoju apsimetimu kitu asmeniu ir alkoholio vartojimu viešoje vietoje. Ji buvo paleista be užstato ir liepos 31 dieną turės grįžti į teismą.

Pranešama, kad ją pirmadienio rytą metropoliteno stotyje Manhatane policininkai pastebėjo geriančią iš pakistanietiško alaus skardinės.

Teismo dokumentuose sakoma, kad S.Willis, Brownų universiteto studentė, iš pradžių pateikė policininkams Katherine Kelly vardu Niujorke išduotą asmens dokumentą, o paskui parodė kalifornietišką dokumentą su savo vardu.

Jos advokatė Stacey Richman kėlė klausimą dėl to, kodėl jos klientei nebuvo nurodyta teisme pasirodyti vėliau.

„Visi kažkada buvo jos metų ir nemanau, kad tai buvo amžiaus nusikaltimas“, - pridūrė ji.

Niujorke viešose vietose draudžiama gerti alkoholinius gėrimus iš atviros taros, nebent tai būtų rajono gyventojų vakarėlis, šventė ar koks nors kitas panašus renginys, kuriam buvo gautas leidimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių