Nidos festivalis: koncerte vaikams žvaigždės tapo pasakų herojais

Koncerte Nidoje vaikų gynimo dienai pasirodė gausus būrys pasakų herojais tapusių Lietuvos žvaigždžių.

Šeštadienio vidurdienį Nidoje prasidėjusiame koncerte vaikus sveikino ne tik jų bendraamžių grupės, vadovaujamos Laimos Lapkauskaitės ir Jūratės Miliauskaitės, bet ir kartu dainavusios Lietuvos scenos žvaigždės. Kai kuriuos iš jų, apsirengusiais įspūdingais kostiumais, netgi sunku buvo atpažinti. Visi kartu vaikams jie sekė muzikinę pasaką.

Laima Lapkauskaitė tapo Mere Popins, Rytis Cicinas - stebuklingu  burtininku, Česlovas Gabalis ir Žilvinas Žvagulis, tapę muškietininkais, vos nulipę nuo scenos mielai pozavo nuotraukoms su juos apspitusiais vaikais.

Asta Pilypaitė tapo panele mokytoja, dovanojusia dainą žiūrovams kartu su mažaisiais dainininkais. Vaikus taip pat sveikino dainininkai Stano, Jurgis Brūzga, kiti dainininkai.

Dainininkas Rytis Cicinas, Nidos festivalyje dalyvavęs trečią kartą, sakė mielai sutikęs, nes labai patiko jam pasiūlytas personažas. Burtininku tapęs scenos princas sakė labai apsidžiaugęs, kad jam pasiūlė dalyvauti būtent koncerte vaikams.

"Jei tik galiu, visuomet dalyvauju projektuose su vaikais, tokie renginiai būna labai smagūs. O tuo labiau Nidos festivalyje, iš kur įspūdžiai visada būna puikūs", - festivalį gyrė R.Cicinas.


Šiame straipsnyje: nidos festivalis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių