Netrukus Lady Gaga paskelbs naujojo savo albumo pavadinimą

Bene garsiausia šių dienų dainininkė Lady Gaga paskelbė baigusi naujojo studijinio albumo įrašus.

Tris stulbinančios sėkmės sulaukusius dainų rinkinius jau pristačiusi atlikėja naujausio albumo pavadinimą žada paskelbti rugsėjį. Ypač Lady Gagos gerbėjų laukiama žinia bus išplatinta netrukus po pirmosios dainininkės viešnagės Lietuvoje ir grandiozinio koncerto Vilniaus Vingio parke rugpjūčio 21 dieną.

Tinklalapis „Hollywood Reporter“ pranešė, kad atlikėja jau pabaigė darbus prie naujausiojo savo albumo, tačiau ją garbinantiems mažiesiems monstriukams teks kankintis visą vasarą, kol jie sužinos jo pavadinimą.

Aktyviai „Twitter“ tinklu besinaudojanti ir ten milijonus gerbėjų turinti Lady Gaga praėjusį penktadienį paskelbė: „Kvapą gniaužianti žinia, mažieji monstrai! Savo įrašų kompanijos vadovams parodžiau naujausius savo darbus ir jau rugsėjį pristatysiu naujojo albumo pavadinimą!“

Ankstesnis Lady Gagos darbas „Born This Way“, išleistas 2011 metais, turėjo ne vieną hitą, tad manoma, jog ir naujasis albumas nustebins naujomis dainomis, kurios išsiverš į aukščiausias radijo topų pozicijas. Tikėtina, kad gerbėjai Lietuvoje taps vienais pirmųjų, išgirsiančių šviežiausių atlikėjos kompozicijų.

Šiuo metu stulbinančiai populiari dainininkė yra pasaulinėse „Born This Way Ball“ turo gastrolėse, kurios startavo balandžio pabaigoje Pietų Korėjoje. Į koncertus, kurių vienas įvyks Vilniuje, bilietai šluote šluojami, nors būsimus Lady Gagos pasirodymus lydi prieštaringi vertinimai – kai kurios krikščioniškos grupės smerkia atlikėją už ekscentriškus ir dviprasmiškus šou.

Gastrolių metu atlikėją apšildo grupė „The Darkness“, o kartu su muzikantais paskui Lady Gagą į šalis, kuriose ji pasirodo, keliauja prabangi gotikinės pilies formos scena. Neįtikėtino dydžio konstrukcija iškils ir Vilniaus Vingio parke bei taps, ko gero, didžiausia kada nors Lietuvoje sumontuota scena.

Lady Gaga, kaip jau tapo įprasta, nustebins ir išskirtiniais kostiumais. Juos kūrė garsusis dizaineris Giorgio Armani, su kuriuo dainininkė yra ne kartą bendradarbiavusi.

Pirmasis nepakartojamos Lady Gagos koncertas Lietuvoje įvyks rugpjūčio 21 dieną Vilniaus Vingio parke.


Šiame straipsnyje: Lady Gaga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių