„Nepatogaus Kino“ rengėjai parduoda festivalio seansų minutes

Dokumentinių filmų festivalio „Nepatogus Kinas“ rengėjai rėmėjų ieško originaliai – nutarė parduoti seansų minutes savo žiūrovams.

Septintasis „Nepatogus Kinas“ dar neturi nė vieno rėmėjo, todėl ieško žmonių, norinčių tapti šių metų festivalio dalimi, jo savininkais. Viena rudenį vyksiančio festivalio minutė įvertinta 10 litų, o visi „Nepatogaus kino“ svetainės lankytojai gali nusipirkti nuo 1 iki 90 festivalio minučių. Iš viso siekiama parduoti 3600 minučių ir taip surinkti 36 tūkst. litų paramos.

„Kiekvienas „Nepatogaus kino“ seansas, net jei jis ir nemokamas, turi savo vertę. Praėjusiais metais mes pirkome filmų autorines teises (12 200 Lt), nuomavome kino sales ir projekcinę įrangą (16 800 Lt), apmokėjome festivalio svečių keliones ir pragyvenimą (7000 LT). Tai tik dalis kaštų, kuriuos privalome surinkti, kad rudenį festivalis ir vėl sugrįžtų į kino sales“, - skelbia festivalio rengėjai.

Festivalio minučių pirkėjų taip pat laukia dovanos – nuo vardinio „Ačiū“, pavardės įtraukimo į rėmėjų sąrašą iki suvenyrų ir vardinės akreditacijos, su kuria bus galima patekti į visus festivalio renginius. Savo ruožtu „Nepatogaus Kino“ rengėjai prideda pažadą, kad festivalis bus toks, koks buvo visada – nepaperkamas, atviras ir prieinamas visiems.


Šiame straipsnyje: Nepatogus kinaskino festivalis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių