„Nepaprastą Žmogų-vorą“ įkūnijęs aktorius A.Garfieldas papuošė „GQ“

Šią vasarą kino ekranus pasieks naujai papasakota istorija apie legenda tapusį komiksų herojų Žmogų-vorą. Įspūdingais efektais ir stulbinančiu 3D vaizdu nustebinsiantis filmas „Nepaprastas Žmogus-voras“ pakerės veiksmo mėgėjus, o pagrindinį herojų suvaidinęs Andrew Garfieldas sužavės organiška ir įtikinama vaidyba.

Artėjant pasaulinei itin laukiamos juostos premjerai 28-erių aktorius papuošė žurnalo „GQ“ liepos mėnesio viršelį. Fotosesijos metu elegantišku kostiumu vilkėjęs vaikinas žurnalistams papasakojo apie savo asmeninius lūkesčius ir darbo patirtį žavių kolegių būryje.

„Norėčiau būti tėtis. Man tai labai patiktų. Tačiau iki to laiko dar noriu galutinai sustyguoti savo vertybių sistemą“, – sakė A.Garfieldas. Jis susitikinėja su 23-ejų aktore Emma Stone, su kuria susipažino filmo „Nepaprastas Žmogus-voras“ filmavimo aikštelėje. Beje, filme jie taip pat vaidina įsimylėjėlius.

Kylanti Holivudo žvaigždė prisipažino esąs laimingas dirbdamas su tikromis gražuolėmis. Jam teko filmavimo aikštelėje bendrauti ne tik su E.Stone, bet ir su Carey Mulligan bei Keira Knightley. „Nė nežinau, kaip man taip pasisekė“, – juokavo A.Garfieldas.
Filmas „Nepaprastas Žmogus-voras“ pasakoja superherojaus atsiradimo istoriją – mokyklos atsiskyrėlis Piteris Parkeris netveria smalsumu ir trokšta sužinoti savo šeimos praeitį. Su dėde ir teta užaugęs vaikinas svajoja įminti mįslę, kodėl vieną dieną iš namų išėję jo tėvai negrįžo. Netikėtai rastas tėvo lagaminėlis atveda Piterį į laboratoriją, kurioje darbuojasi mokslininkas, buvęs jo tėčio partneris, Kurtas Konorsas. Viena akimirką šį paverčia miestą šiurpinančiu Driežu, o tada ateina laikas į kovą stoti Žmogui-vorui...
Lietuvos kino teatrus filmas „Nepaprastas Žmogus-voras“ pasieks liepos 13-ąją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių