„Neišgalvoti gyvenimai“: I.Jurgelevičiūtės akistata su meilužio žmona

Keturiasdešimt aštuonias valandas areštinėje praleidusi, vagystėmis įtariama Irma Jurgelevičiūtė į laisvę žengė kaip tikra nugalėtoja.

Tačiau iškart po to, kai užsivėrė automobilio durys ir dainininkė pasiekė Kauną, linksmos ir savimi pasitikinčios didvyrės neliko nė ženklo.

Pasislėpusi tėvų namuose Irma tyli ir kategoriškai atsisako bendrauti už žurnalistais. Nepaisant to, į paviršių lenda viena už kitą skandalingesnės šios istorijos detalės...

LNK laidos „Neišgalvoti gyvenimai“ žurnalistams pavyko gauti išskirtinį moters, kurios vyras daugiau nei pusmetį buvo Irmos meilužiu, interviu. „Apie jų romaną sužinojau tik rugpjūčio pabaigoje. Ir tik vėliau prisiminiau, kad vyras dar pavasarį grįžęs namo gyrėsi kelių policijos nuovadoje, kur mokėjo baudą, sutikęs garsiąją dainininkę Irmą“, - pasakos Renata.

Tris mėnesius kentusi begalinį skausmą dėl griūvančios šeimos, Renata prisipažins, kad ne kartą bandžiusi civilizuotai pasikalbėti su dainininke Irma Jurgelevičiūte, tačiau visuomet sulaukdavusi tik patyčių. „Vieną kartą ji net imitavo, kad mylisi su mano vyru, „kaifavo“ į ragelį“, - netramdydama ašarų skaudžiausiais išgyvenimais dalinsis žvaigždės žiaurumą patyrusi moteris.

Tačiau kaip Irma reaguos sulaukusi netikėto savo meilužio žmonos skambučio dabar, kai nuo visuomenės dėmesio slepiasi tėvų namuose? Ar išdrįs ji Renatai atsakyti į rūpimus klausimus?

Prieš keletą dienų į laidos kūrėjų rankas patekusi vaizdajuostė užduos ne vieną klausimą – joje užfiksuota vagianti moteris, stulbinamai panaši į dabar vagystėmis įtariamą Irmą Jurgelevičiūtę...  Visa tai - jau šiandien laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ per LNK.


Šiame straipsnyje: Irma Jurgelevičiūtė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių