Ne visoms garsenybėms atsivėrė durys į antrąjį „Lietuvos balso“ etapą

LNK eteryje sekmadienį buvo parodyta antroji grandiozinio muzikinio šou „Lietuvos balsas“ laida. Joje dalyvavo itin daug Lietuvoje gerai pažįstamų dainininkų. Kad ir turėdami didelę sceninę patirtį, ne visi sulaukė Mokytojų palankumo ir gavo bilietą į antrąjį etapą – „Muzikines dvikovas“.

Projekte ryžosi dalyvauti latvė Baiba Skurstenė. Efektingai atlikusi amerikiečių dainininkės Lady Gagos dainą „Born this way“, ji sužavėjo visus Mokytojus. Žarstydami komplimentus atlikėjai, jie susipešė dėl teisės pasikviesti ją į savo komandą. Tačiau Baiba nusprendė, kad geriausia jai bus Ericos ir Jurgio Didžiulių globa.

Scenoje savo jėgas išbandė ir asmeninę dramą išgyvenusi dainininkė Evelina Jocytė, pažįstama iš projekto „Žvaigždžių duetai“. Neseniai pasidariusi skrandžio mažinimo operaciją ir 60 kilogramų viršsvorio atsikračiusi mergina pateko į Egidijaus Sipavičiaus komandą. Beje, kone visi mokytojai sutriko išgirdę Evelinos balsą ir net pagalvojo, kad scenoje stovi vyras. „Aš neįsižeidžiau dėl tokių replikų“, – nulipusi nuo scenos teigė E. Jocytė.

Specialiai iš Dublino į „Akląsias perklausas“ atskrido ir populiarioji dainininkė bei Airijoje garsaus gospelo choro narė Raimonda Masiulytė. Mergina pakerėjo savo krištoliniu balsu ir pateko į Merūno Vitulskio komandą. Nulipusi nuo scenos ji negalėjo patikėti, kad mokytojai taip teigiamai ją įvertino. „Taip gera klausytis gražių žodžių apie save. Niekam nerūpėjo mano išvaizda, mano krūtinės dydis. Čia svarbiausias buvo mano balsas. Dėl to esu labai laiminga“, – sakė Raimonda.

Tačiau ne visi antros laidos dalyviai džiaugėsi sėkme. Štai grupės „Kas jos tokios?“ narė ir miuziklų pagrindinių vaidmenų atlikėja Ingrida Žiliūtė sekmadienį tikėjosi kiek kitokios laidos baigties. Jau kelis dešimtmečius muzikuojanti jauna moteris nepateko į kitą „Lietuvos balso“ etapą. Po filmavimo ji negalėjo sutramdyti ašarų. „Jaučiau didelį spaudimą... Manęs vyras nenorės įsileisti į namus ir apskritai lieps grįžti ne kartu su juo, o paspirtuku“, – iš karto po patirtos nesėkmės kalbėjo Ingrida.

Antrosios laidos suvestinė

Merūnas Vitulskis į savo komandą pakvietė vyriausią projekto narį Antaną Laugalį iš Daugų, dainininkę Raimondą Masiulytę, šiuo metu gyvenančią Dubline, tačiau ketinančią grįžti atgal į Lietuvą, ir moterų simpatijas pavergusį bei jausmų dramą išgyvenusį dvidešimtmetį Roką Laureckį.

Erica ir Jurgis Didžiuliai po antrosios laidos džiaugiasi atradę Baibą Skurstenę, galingu balsu pasižyminčią Bertą Timinskaitę, kuri iki šiol buvo garsių atlikėjų pritariančioji vokalistė, ir visus Mokytojus pakerėjusį vos pusmetį dainuojantį Mantvydą Sabaitį iš Vilniaus.

Egidijų Sipavičių antrojoje laidoje sužavėjo daug dainininkų, tačiau jo komandą papildė tik atlikėja Evelina Jocytė.

O Violeta Tarasovienė džiaugiasi atradusi tris balsingas dainininkes: Elviną Milkauskaitę, Laurą Jonušaitę ir Sandrą Vilemaitę.

LNK projekto „Lietuvos balsas“ pirmasis etapas unikalus tuo, kad jame Mokytojai dalyvius renkasi jų nematydami, tik girdėdami jų balsus. Todėl čia viską lemia ne dainininkų išvaizda, populiarumas, o tik balsai.

Mokytojai „Aklųjų perklausų“ metu turi išsirinkti po 14 dalyvių. Po pirmųjų dviejų laidų E. Sipavičius savo komandoje turi tik 3 narius, M. Vitulskis bei Erica su Jurgiu – po 5, o V. Tarasovienė – net 6!


Šiame straipsnyje: Lietuvos balsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių