N.Bunkė: baigėsi nemokančių dainuoti gražių merginų grupių era

Grįžti į straipsnį

aivas

      aivas portretas
Na ir rafinuota Natalija ! Taigi pati ir bliauni pagal fonogramą . Aš manau , tau ne gėda dabar bus , kadangi jos dainuoja , o pati baubi , pas pačia balsas tik šaukt rėkt ,bet jokiais būdais ne dainuot . Vat joms tai tikrai bus su tavim gėda .Tavo balsas vokalui netinka . Nesąmonė .

bunke ar supranti

bunke ar supranti portretas
kad i ta nedainuojanciu era ieini ir TU.

nusobodo

nusobodo portretas
tavo tos kvailos kalbos ir saves pervertinimas, o tau ar nenusibodo maivytis ,juk dainuot tai nemoki?

Akvilė

Akvilė portretas
Pačios Natalijos tai balsas silpnas.Va, Gintarės ,tai stiprus. Bet kai techniką pajungs,tai ir be balso gali gerai sudainuoti.Yra Lietuvoje labai stiprių ir gražių balsų, kas be ko.Bet ne visus mes juos žinome.Tikėkimės,kad "Lietuvos balse" mes juos ir išgirsime.

bunke

bunke  portretas
ar eisi kasininke dirbti ?

ar ateis laikas

ar ateis laikas portretas
kai ijungus TV ,bus galima pasiziureti i talentingus zmones,o ne i parsidavusias pamaivas, is kuriu galima lipdyti ka nori ir prilipdyti prie ko tik limpa,tai cia ir vadinasi ZVAIGZDE?--juokinga ,nusibodo,greit atsisakysiu televizoriaus ,es per visus kanalus tos pacios nesamones.

būk maloni nedainuok

būk maloni nedainuok  portretas
negi ta ponia galvoja, kad ji dainuoja, labai gerai apie save galvoja. Už ją dainuoja mikrofonas, ir pinigai, nes jis laaaaaabai brrrrangus

anat.

anat. portretas
Bet iš kur pas tą ,, dainininkę " tiek įžūlumo ir naglumo . Gaunasi : ,, Juokiasi puodas , kad katilas juodas " . Pati tik baubt sugeba ji save skaito dainininke . Nejaugi toms merginoms ne sarmata su tokia ale vokaliste ? Susigadinsit savo reputaciją kaip danininkės .

įdomu

įdomu portretas
Kiek kartų pati "dainavo" gyvai? Manau, kad nepamena.

X

X portretas
O save negi nepriskria prie tokių? Įsitikinusi, kad jai irgi tokie epitettai tinka. Jei tokia ambicinga prašau atsakyti: - Ar turi muzikinį išsilavinimą, ar pažįsta gaidas? Kiek galima daryti piarą, kur jo neturi būti? Atsirado "'estrados žvaigždė". Juokinga.

nesvarbu

nesvarbu portretas
ko jus kabinejates prie Natalijos.sutinku jos balsas ne pats geriausias,bet ji dainuoja balsu o ne graziom akytem kaip kitos!!!!!!!!!

Vilnietis

  Vilnietis  portretas
Baikyt , argi jos rėkimas dabar jau vadinasi dainavimu ? Jinai kalbėdama baubia kaip koks senas girgždantis agregatas . Kavotis reikia su tokiu BŪūūūūūūūūūh .

aivas

aivas portretas
Duetuose parodė ką ji gali . Paleido savo kakarynę ir rėkė kaip skrodžiama . Fui . Nejaugi jai nerausta ausytės ?

jonis

jonis portretas
Cia jinai apie save???

cha - cha- cha

cha - cha- cha  portretas
Juokas tik iš tokių bunkių-zvonkių- ivanovų . Atsirado giedorėliai . O Krista iš vis dėl skaičiaus Yvoj dalyvavo , koia ji dainininkė . Svarbu vėją sukelt . Britkios sesutės .

issukis

issukis portretas
Pamate Bunke kad pilna jai konkurenciu tai nusprende bet kokiais budais pristabdyti tokias pacias kaip ji kad tik naujos merginos iki scenos nedaeitu.

VEL BUNKA

VEL BUNKA portretas
JI MAN TAI ATSIBODO TA BUNKE,VEMT

OM

OM portretas
Įžūlumo per akis,kad taip nors kiek balso ir tuputį jautresnės klausos. Surengė savo koncertą su Zvonkum- gaila buvo žiūrėti,nes nemalonu klausytis

ZITA

ZITA portretas
TEISINGAI NATALIJA SAKO , IR TAIP ILGAI SU YVA ZAIDE , VA DABAR TUIRES MERGINAS KITAS , KAIP DERA JU BALSAI VISU TRIJU . SUPER .PAKLAUSIAU - NUSTEBAU . JUK NATALIJA IR YVOJE VIENA DAINAVO .

Vilius

Vilius portretas
Jūs,Natalija , esate šaunuolė!!!!!

gerai viskas

gerai viskas  portretas
Natalija visada bus lyderė ji tik pradėjus startuoti buvo pirma, visada buvo lyderė ir dabar tokia išliko:) Tam patvirtinti užtenka palyginti šarkos bent vieną dainą ir jos kaip solo atlikėjos dainą, laimėtojas akivaizdus :)

JASIUS

JASIUS portretas
ko lyginat su šarkom , šarkose kristina trukdo , bunkė trukdys naujom savo kolegėm . Dainuot nesugeba abi sesutės , gal pusei tono aukščiau bunkė , bet .. . Jus palyginimus darykit su tikrom vokalistėm , kuriuos iš tikro dainuoja o ne su tom kuriuos miaukia viena , kita baubia .

nereikia pavydeti

nereikia pavydeti portretas
niekas nieko netrukdys. Bunke dainuoja labai graziai su naujom merginom , as taip pat girdejau , be muzikos netgi , balsai kaip lakstingalu , o tos pupytes ir seskes tai pravalas jau , yvoje tai Bunke ir dainavo viena , dabar dar Kristina su Ieva dainuoja , po Gintares skystas balselis , bet gal irgi priims nauja nare tai bus gerai . bet jei kalbeti apie Bunkes trijule tai ji superine dabar , sleptis kitoms popso grupems .

nonka

nonka portretas
Kodėl jus tokios skystablauzdės , kas pasako savo nuomonę ne pagal jus , tuoj pat apkaltinimai < pavydu > ? Tai etatinių ginėjų ginklas . Jus jau išpindėjot visai , tuščios kaip nendrės , visais atžvilgiais .

Tai

Tai portretas
pasislėps už dviejų už ją geriau dainuojančių ir dainuos "gyvai".

Liuliu

Liuliu portretas
Dabar reikia pakeist Bonke, nes jos vokaliniai sugebejimai lygus nuliui, o bendras lygis kaip turgines bobos. Beje ir isvaizda labai suprastejus. Visa ta vidine nesvara taip ir verziasi laukan. Neveltui pasirinko Bunku, juk dvi menkystos su didelem ambicijom tai lyg dvi medalio puses.

vilija

vilija portretas
Puikiai Natalija atrodo ir visa jos grupė man labai patinka. Linkiu sėkmės.

sutinku ir pritariu 23

sutinku ir pritariu 23  portretas
Tikrai taip .Nereikia pavydeti!

Dėl

Dėl portretas
skonio nesiginčijama.Čia tiktai Natalijos reikalas ką rinktis.Ji viskam vadovauja , taip ir toliau.

X

X portretas
ŽINOMA, KAD GERAS PASIRINKIMAS. ANOS TIK RURAS KRAIPYTI TEMOKĖJO IR ŽIOPČIOTI. TOS MERGINOS NORS DAINUOJA GERAI. SEKMĖS TAU NATALIJA IR TOLIAU. LAIKYKIS, MES SU TAVIMI.

Lustas

Lustas portretas
Gerb Natalija,viskas pas jus puiku ,taciau nesat jus jau tokia stipri dainininke ir balselis vidutiniokiskas.Taip kad nereiketu tokio didziulio susireiksminimo,kaip solistei.Jus viska pasieket savo darbu,taciau dainininkui dar reikia ir talento.

bus gerai

bus gerai portretas
Merginoms buvo labai sunku be Natalijos , kai ju grupelei vadovavo Andrius Brokas , o kai vaira pereme Natalija , tai padare tiek , kiek Andrius Brokas per trejus metus . Tai irodymas kokia Natalija yra gabi vadove , prodiusere .

Nina

Nina portretas
Jei geriau paklausytumėt ir įsiklausytumėt tie,kurie peikiat,tai išgirstumėt,kad Natalijos balsas turi labai įdomų atspalvį. Gal tas kartais barbiškas pamaiviškumas man irgi nelabai patinka,bet dėl dainavimo galiu ginčytis ;)

rj

rj portretas
mane tai juokas ima is tu kurie bunke dergia .tai tegul patys ateina padainuot pamatytumem ar jau ju balsai tokie ipatingi .itariu kad man neblogai ikalus turbut pvyktu geriau padainuot

ale

ale portretas
Na Natalija ,manau, irgi nelabai moka dainuoti, jokio issilavinimo muzikinio ir pan. taip, kad su jos pasakimu galetumem gincytis. bet seip saunuole. Yva buvo geriau :)

egle

egle portretas
Saunuole Natalija - malonu buvo girdeti jos ir merginu dainavima .Linkiu sekmes ir ateityje.

Galerijos

Daugiau straipsnių