N.Bunkė apie būsimus trijulės pasirodymus: užtenka „chaltūros“

Socialiniame tinklapyje „Facebook“ pasirodžius atlikėjos Natalijos Bunkės nuotraukai su dviem žaviom brunetėm, lietuviškos muzikos gerbėjai sukluso – ar į sceną grįžta grupė „Yva“?

O gal N.Bunkė kuria naują trijulę ir nori nušluostyti nosį iš buvusios grupės merginų susikūrusiai „Šarkai“?

Vienintelis užtikrintas atsakymas – dainininkė tikrai nežada trauktis nuo scenos ir žada klausytojams pateikti „kokybiškos“ muzikos meniu.

„Šios dvi merginos – mano pritariančios vokalistės. Nuo šiol į koncertus važiuosime trise. Jos be galo gerai dainuojančios panos. Užtenka „chaltūros“ ant scenos. Mes darysime tai kokybiškai“, - žadėjo atlikėja.

Nuo šiol prieš žiūrovus su mikrofonu rankose N.Bunkė stos su pritariamaisiais vokalais Dileta Meškaite ir Egle Čepaite.

Paklausta, ar trijulė turės naują grupės pavadinimą, „Yva“ grupės įkūrėja sakė: „Kol kas pasirodysime mano vardu. Turėsime pripratinti klausytojus ir užsakovus, kad į koncertus mes atvažiuojame trise“.

Apie grupės „Yva“  pavadinimo likimą pašnekovė nenorėjo spėlioti: „Ar jį dar išgirsime? Dar nežinau. Turi praeiti dar šiek tiek laiko ir gal atsiras nauja grupė šiuo pavadinimu“.

N.Bunkė, paklausta, kaip vertina projektą „Šarkos“, teigė, kad kol kas įspūdžio nėra susidariusi apie savo sesers pasirodymus su nauja grupe.

„Kol kas mačiau jas tik M.A.M.A apdovanojimuose ir keletą nuotraukų, todėl nieko komentuoti dar negaliu“, - nuo replikų susilaikė dainininkė.


Šiame straipsnyje: Natalija Bunkė

NAUJAUSI KOMENTARAI

aida

aida portretas
saunuoles ir sekmes

ir vėl

ir vėl portretas
padaugėjo kakos Lietuvoj

kaunietis

kaunietis portretas
Natalijai belieka tik sėkmės palinkėti, jį apdovanota šiuo scenos šarmu-;)
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių