„Nautilus“: Sasha Song „Tribute George Michael“

Penktadienį nuo 20 valandos laisvalaikio namuose "Nautilus" – Sasha Song Tribute to George Michaelas, šeštadienį – nuo 19 valandos komedija–monologas "Ką galvoja vyrai?"

Viso pasaulio moterų numylėtinio Georgo Michaelo dainas Sashai Song padės atlikti iš profesionalių muzikantų suburta komanda.

Neįmanoma suskaičiuoti, kiek gerbėjų turi legendinis „Wham!“ grupės vokalistas George Michaelas, tačiau daugiau kaip 110 milijonų albumų kopijų, parduotų per daugiau nei 20 metų trunkančią muzikinę karjerą, įrodo, jog šis atlikėjas yra išskirtinis

„Šis atlikėjas yra vienas iš nedaugelio dainininkų, kuris mane įkvepia kurti ir dainuoti toliau. Jau nuo vaikystės aš klausau ir dainuoju jo dainas, o šis projektas - tai kelias atgal į mano vaikystę, jos prisiminimas, bet tuo pačiu metu – iššūkis bei didžiulis išbandymas, juk negaliu mylimiausio atlikėjo dainų atlikti blogai“, – dalijasi įspūdžiais Sasha Son.

Šio projekto metu skambės geriausios G.Michaelo dainos, „Amazing“, „Fast Love“, „Faith“, „Outside“, „Freedom“ ir kiti puikiai visiems pažįstami kūriniai.

Šeštadienį nuo 19 valandos "Nautilus" vyks komedija – monologas „Ką galvoja vyrai?". Autoriai – Ridas Žirgulis ir Dalius Pletniovas.

Komedijos-monologo filosofija paprasta. Gyvenimas yra pati gražiausia komedija be pagrindinių vaidmenų. Pabūkime jais patys, nors šį vakarą, nors valandą, bent kelias minutes.

Pagrindiniame vaidmenyje – Ridas Žirgulis.


Šiame straipsnyje: NautilusNautilus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių