„Nautilus“ – grupės „Amberlife“ koncertas

Ketvirtadienį nuo 19 valandos laisvalaikio namuose "Nautilus" scenoje – jau septynerius metus koncertuojanti grupė "Amberlife".

Po metų praleistų Islandijoje birželio 12 dieną Edgaras Lubys išlipęs iš lėktuvo Vilniaus oro uoste net primerkė nuo žalumos. Vikingų šalis kvepia vandenynu, o Lietuva – žole ir medžiais. Tačiau Islandijoje – labai grynas oras.

Grįžęs E.Lubys vėl subūrė grupę “Amberlife”. Prieš 11 metų susibūrusi, šį pavasarį grupė minės septintus metus populiariojoje scenoje, o ketvirtadienį nuo 19 valandos koncertuos laisvalaikio namuose "Nautilus".

Iš buvusios “Amberlife” sudėties liko solistas E.Lubys, bosine gitara grojantis Paulius Rukas ir gitaristas Saulius Bartninkas. Lietuvių mėgstamą grupę papildė būgnininkas Marius Leiburas bei klavišininkas Vytas Bikus.

Kaune grupės lyderis Edgaras Lubys surengs „Amberlife“ akustinį koncertą, kartu su multiinstrumentalistu Sauliumi Petreikiu.

"Koncertuose man svarbiausia ne uždarbis, o tai, kad scenoje būtų gera, ir žinia, kurią savo muzika noriu perduoti", – teigia muzikantas E.Lubys, prisipažinęs, kad spalio mėnesį į Islandiją turi atgalinį bilietą.


Šiame straipsnyje: NautilusNautilus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių