Naujos laidos vedėjas P.Skučas svajoja apie nuosavą žirgą

Informacinės pokalbių laidos „Labas vakaras, Lietuva“ vedėjas Paulius Skučas ruošiasi didelėms permainoms.

„Nuo šiol kasdien laukia tiesioginis eteris, ir truputėlį jaučiu stresą. Laimei, galiu atsipalaiduoti jodinėdamas miškais“, - apie savo pomėgį pasakoja naujos LNK laidos vedėjas Paulius Skučas.

Paulius įsigijo specialius raitelio drabužius – šalmą, apkaustus, kelnes. „Atrodau kaip tikras profesionalas, bet iki rimto sportininko man dar trūksta“, - sako Paulius. 
Pasak Pauliaus, jodinėjimas yra grynas smagumas, neriekia nei sporto klubų, nei treniruoklių. „Kai joji, dirba visas kūnas – nuo pirštų galiukų iki galvos. Išsilaikyti ant žirgo ir taisyklingai joti nėra paprasta“, - sako jis.

Pastaruoju metu Paulius pamėgo jodinėti mišku. „Tai – absoliuti harmonija, ramybė. Jojimas – tai būdas pajusti adrenaliną ir tuo pat metu susilieti su gamta“.

Naujos laidos „Labas vakaras, Lietuva“ laidos vedėjas žirgus nuomoja iš šalia Vilniaus esančio žirgyno, bet kartais pasvajoja ir apie nuosavą: „Būtų labai įspūdinga turėti savo žirgą. Tai visai kas kita – užsimegztų ryšys. Juk šie gyvūnai labai protingi. Turime haskį, mes su žmona labai mylime gyvūnus“.


Šiame straipsnyje: Paulius Skučasžirgai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių