Naujos „Apple“ parduotuvės atidaryme - „Silence“ premjera ir „Inculto“

Rugpjūčio 19-ąją sostinės prekybos centre "Panorama" pasirodys net 14 atlikėjų, prodiuserių bei didžėjų. Vieni laukiamiausių čia - "Silence" ir "Inculto".

Neseniai iš Lenkijoje vykusio įspūdingo elektroninės muzikos festivalio „Audiodriver“ grįžusi „Silence“ komanda tikrai turi kuo pasigirti. Beveik 20 tūkstančių žmonių pritraukusiame festivalyje jie grojo pagrindinėje scenoje ir dar geriausiu metu. Po lietuvaičių pasirodymo į sceną lipo šokių muzikos legenda Laurent Garnier. Netrukus kartu su „Bohemiečiais“ elektroninę operą XYZ pristatysianti „Silence“ komanda šią savaitę pristatys dar vieną savo dainą.

Vidurdienį prasidėsianti muzikinė šventė pirmiausia pakvies pasiklausyti didžėjaus DJ Aout6 skanaus pietų pertraukos seto. Vėliau, apie 13 valandą, klausysimės jauno, bet vis garsiau girdimo elektroninės muzikos kūrėjo Brokenchord gyvo pasirodymo. Jį apie 14 valandą keis breaks muziką grojantis DJ Sonik. Prieš pat didžiųjų koncertų startą savo profesionalumą už didžėjaus pulto demonstruos DJ Mamania.

17 valandą ant scenos lips kaip niekada populiarūs „InCulto“ vaikinai. Nelaimėję „Eurovizijos“, bet puikiai save ir mūsų šalį pristatę muzikos chuliganai žada nuotaikingą šou. 45 minučių pasirodymo metu nuskambės visi garsiausi „InCulto“ hitai.

Po „InCulto“  apie 18 valandą scenoje pasirodys Mario Basanov, Leon Somov, Vidis, Few Nolder bei dainininkė Giedrė. Ji geriausiai žinoma kaip pagrindinis grupių „Empti“ ir „Pieno Lazeriai“ balsas, todėl nereikalaujanti jokio papildomo pristatymo lietuviškos muzikos fanams.

Birželio pradžioje jau buvo pristatytas vienas bendras Giedrės ir Mario Basanov su Vidžiu kūrinys „Slow“. Ketvirtadienį visi turės galimybę pirmieji išgirsti dar vieną jų bendrą, tik kur kas greitesnio tempo darbą - „Suspend The Feeling“. Ši daina bus įtraukta į rudenį pasirodysiantį debiutinį Mario Basanov ir Vidžio albumą.     



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių