Naujoji „Yvos“ narė - V.Šapranausko mylimoji

Pikti liežuviai plaka, kad priimdama į grupę ketvirtą narę Ievą Stasiulevičiūtę grupės "Yva" lyderė Natalija Zvonkė išsikasė pati sau duobę.

Girdi, graži 21 m. mergina užgoš ir nustums į šalį pačią N.Zvonkę. Tačiau pati Natalija į tokias kalbas tik numoja ranka.

"Jūs manęs lengvai neatsikratysite", - laidoje "Gyvenimas pagal moteris" užtikrino N.Zvonkė. Grupės lyderės pozicijų ji užleisti tikrai neketina. Kita vertus, jaučiasi visiškai rami dėl to, kad, prireikus pamainos ar pačiai Natalijai išėjus laikinų atostogų, merginos ją puikiai pavaduotų.

"Jos ne tik žavios, bet ir puikiai dainuoja", - sakė N.Zvonkė. Tačiau ji šiek tiek suabejojo savo scenos biučiulių protiniais sugebėjimais.

Kalbėdama apie naują narę I.Stasiulevičiūtę, Natalija atkreipė dėmesį, kad ši yra labai nekvaila mergina. "Mūsų grupėje merginos kitokios, - tarstelėjo Natalija ir susizgribo turbūt kažką ne taip pasakiusi. - Uoj, daugiau apie tai nieko nekalbėsiu."

Natalija neabejoja, kad nauja narė grupei suteikė papildomų spalvų. Intriguojantis ir I.Stasiulevičiūtės asmeninis gyvenimas, kurį mergina nutarė slėpti po devyniais užraktais.

"Turiu tokią nuostatą ir jos nekeisiu", - nuo knisinėjimosi išsisuko I.Stasiulevičiūtė.

Tačiau jos draugystė su 51-erių metų aktoriumi Vytautu Šapranausku jau seniai yra vieša paslaptis.


Šiame straipsnyje: YvaZvonkė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių