Naujo serialo filmavimas prasidėjo aktorės skrydžiu nuo tilto

Šaltas lapkričio vėjas. Tiltas virš prarajos. Kažkur žemai per akmenis šniokščia vanduo. Užsikabinusi ant tilto atbrailos, iš paskutiniųjų stengiasi išsilaikyti jauna moteris.

Akimirka tarp būties ir nebūties. Rodos, jau užteks jėgų gyventi. Tačiau ji iš nevilties atleidžia pirštus ir jos kūnas nuskrenda žemyn.

„Tai pats ekstremaliausias mano gyvenimo išgyvenimas, - sako naujo LNK serialo „Pavogta laimė“ pagrindinio vaidmens atlikėja Valda Bičkutė. - Maniau, pakabėsiu šiek tiek, „išleis iš kadro“ metrą ir viskas. Kai jau suvokiau, kas manęs laukia, kelio atgal nebuvo. Galų gale nugalėjo profesinės ambicijos ir žmogiškas smalsumas. Iki šiol negaliu patikėti, kad tai padariau“.

Ekstremaliu triuku prasidėjęs naujo LNK serialo „Pavogta laimė“ filmavimas žada dramatišką, įtempto veiksmo meilės istoriją. Turtinga, karjeros aukštumas Vokietijoje pasiekusi verslininkė grįžta į Lietuvą atkeršyti savo skriaudikui, buvusiam vyrui ir jo nusikalstamose struktūrose žinomai šeimai, kurie jos, naivios jaunos mergaitės, bandė atsikratyti nustumdami nuo tilto. Nes ji, atsitiktinai pakliuvusi į šią šeimą, sužinojo per daug.

LNK serialas „Pavogta laimė“ filmuojamas moderniausia įranga, kuria šiuo metu sukami žinomiausi Holivudo serialai, tokie kaip „Daktaras Hausas“. Jį režisuoja Mantas Verbiejus, o aktorių komandoje – pačios ryškiausios skirtingų kartų Lietuvos kino ir teatro žvaigždės.

„Su malonumu skaitau visas naujas serijas, labai įdomu, kas bus toliau. Džiugina, kad „Pavogta laimė“ nėra standartinis serialas, čia daug veiksmo, ne vieno plano personažai. Vien jau tai, kad vienu metu reikia vaidinti beveik dvi skirtingas moteris - jaunutę, prieš 10 metų ir dabar jau stiprią, gyvenimo subrandintą moterį, teikia didžiulį malonumą. Puiki komanda, su kuria labai greit susiklostė draugiški šilti santykiai, talentingas ir labai perspektyvus jaunas režisierius, filmavimui naudojama naujausia technika, tikiuosi, garantuos puikią kokybę“, - sako Valda Bičkutė.

Garsiame Mario Martinsono filme „Nereikalingi žmonės“ Valdai Bičkutei taip pat reikėjo šokti nuo tilto. „Su tuo tiltu - kažkokia mistika. Tik „Nereikalinguose žmonėse" aš nė nemaniau nuo to tilto šokti, triuką atliko kaskadininkė“, - sako Valda.

Pasak Valdos, tarp jos pačios ir jos herojės Rūtos yra daug skirtumų. „Mane žavi jos vadovės ir verslininkės statusas, išmanymas, dalykiškumas, tai taip skiriasi nuo pažeidžiamos, spontaniškos aktorės, - kvatojasi Valda. – Bet jei kas nors su manim būtų taip pasielgęs, kaip su ja, lygiai taip pat trokščiau teisingumo, mažų mažiausiai teisėtos mirties bausmės“.

Naujo LNK serialo filmavimas styguojamas pagal įtemptą Valdos darbotvarkę. Šiuo metu be serialo ir spektaklių Vilniaus Mažajame teatre, aktorė daug filmuojasi Rusijoje. „Ką tik baigėme vaidybinio filmo filmavimą, kurį režisavo Rusijos kino klasikas Valerijus Achadovas bei jo mokinys Slava Kaminskis. Baiginėju darbus 16 dalių televizijos filme „Maskarado taisyklės“, kuriame mano partneris buvo Dmitrijus Nagijevas. Gruodį ir sausį laukia dar keli filmai“, - pasakojo šiuo metu Rusijoje populiaria tapusi aktorė V. Bičkutė.

V. Bičkutės vaidmuo naujausiame lietuviškame seriale „Pavogta laimė“ - po Naujųjų per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių