Naujo realyvbės šou dalyvės vaikinas ragina ją būti drasesne

"Buvau ramus – Laura į „Paslapčių namus“ išėjo su savo paslaptimi, tačiau buvau labai nemaloniai nustebintas, kai Balsas panaikino jos ir Gintauto paslaptį, įduodamas jiems bendrą“, – širdies nerimu dalinasi gražuolės manekenės vaikinas, 26 metų Mantas.

Chirurgu dirbantis, rezidentūroje studijuojantis Mantas sako visiškai pasitikintis savo mergina, tačiau prisipažįsta: jam, kaip vyrui, dažnai sukirba pavydas, matant ne žaidimo paskirtą Gintautą, o kitus vaikinus, merginančius Laurą.

„Žiūrėk kas darosi? Ar Tu matai kaip vaikinai Laurą kabina?“ – racionaliu siekiančio išlikti Manto aistras audrina draugai. Tiesa, kad ir trumpam išmuštas iš vėžių, Mantas ilgisi savo merginos ir laukia kuo greičiau grįžtančios: daugiau nei trejus metus trunkanti draugystė ir gyvenimas kartu leidžia vaikinui visiškai pasitikėti jo išrinktąja.

„Aš visiškai pasitikiu Laura. Vaizduodama porą su Gintautu, ji net galėtų būti drąsesnė. Tikėjausi, kad ji labiau įsijaus į vaidmenį, dėl žaidimo juk gali tai daryti“, – įsitikinęs Mantas. Tiesa, šis linkėjimas yra taikomas išskirtinai Gintautui.

Anapus „Paslapčių namų“ sienų savo merginos laukiančiam Mantui nepraslysta pro akis, jog vieną išvaizdžiausių projektų dalyvių yra bandę merginti kone visi realybės šou vaikinai: „Aš Gintautui pykčio nejaučiu, tačiau kiti vaikinai ir jų rodomas dėmesys Laurai – erzina.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių