Naujieji „Vilniaus vartuose“: šviesas įžiebs „Corrupt fashion“ vakarėlis

Beveik kultiniu tapęs išsireiškimas apie tai, kad lietuviai pilki, kaip cepelinai jau daug metų persekioja mus. Vejasi iš paskos ir žeidžia. Bet ar kas pasikeitė dabar? Kas yra ta Lietuvos mada?

Į šiuos klausimus nesugeba atsakyti ne tik Manto reido ar „Klausimėlio“ pašnekovai, bet ir didieji mados korifėjai. Bet jau visai netrukus, paskutinę metų dieną, gruodžio 31-ąją, „Corrupt Fashion“ naktis pabandys į tai atsakyti.

Įdomiose vietose vakarėlius rengiantys „Mouth2mouth“ lieka ištikimi sau ir tęsia tradiciją linksmybes organizuoti išskirtinėse vietose, derindami jas su originaliomis temomis. Vakarėliai laivuose bei po atviru dangumi nepaliko abejingų, todėl ir Naujiesiems sutikti pasirinkta netikėta vieta – „Vilniaus vartai“. Ne paslaptis, kad jau kurį laiką ne visi šio prabangaus kvartalo žiburiai dega. Bet ne veltui artėjantys metai pažymėti didingo ir prašmatnaus gyvūno - tigro simboliu, kuris ir atgaivins visą „Vilniaus vartų“ kompleksą. Tad tik Naujųjų metų sutikimo renginys „Corrupt Fashion“ atliks misiją „neįmanoma” ir geros muzikos, įspūdingų šviesos instaliacijų ir įdomių žmonių dėka atgaivins „Vilniaus vartų“ didybę.

Be reklamos parduoti beveik visi bilietai

„Corrupt Fashion“ su ironijos gaidele atiduoda pagarbą mados pompastikai ir jos peripetijoms. Vardinės etiketės, įmantrūs dizainerių sprendimai – vieni žmonės juos dievina, kiti jų nekenčia. Šią naktį sąmoningai pasiduokite etikečių ir išprotėjusių dizainerių vergijai – laikas kiekvieno madai įsisukti į muziką ir persisunkti kokteiliais. Kova su sunkmečiu pasiekė apogėjų, tai - didžiausia duoklė linksmai ir gražiai ateičiai, nes šią naktį visi finansiniai apribojimai bus sutrypti.

„Tai bus puiki alternatyva klubiniam Naujųjų metų šventimui. Tai – renginys tiems, kurie užaugo klubuose, bet šiandien, galbūt, jau jaučiasi jiems per seni. Ir nors „Corrupt Fashion“ vyks „Vilniaus vartuose“, tai, turbūt, bus vienintelis čia vykęs vakarėlis, į kurį nebus kvietimų, o tai reiškia ir kviestinių žvaigždžių. Mūsų tikslas, kad susirinktų tik tie, kurie norėjo ateiti pasilinksminti, o ne atlikti statisto vaidmenį. Beje, nors iki šiol nebuvo jokios reklamos, beveik visi bilietai į šį renginį - jau parduoti,“ - džiaugiasi neįprastoje vietoje vakarėlį rengiančios komandos „Mouth2mouth“ atstovai.

Už pulto – Manfredas ir Andrius Alienas

Paskutinę šių metų dieną anksčiau omarais ir kitais gurmaniškais patiekalais garsėję „Vilniaus vartų“ restoranai vėl atvers duris. Tačiau šį kartą čia linksma ir įdomu bus visiems, net ir tiems, kurie nemėgsta jūros gėrybių, nes ne karališki krabai ar tigrinės krevetės čia grieš pirmuoju smuiku. 

Visų susirinkusiųjų lauks trys salės, kuriose per dešimt įvairiausių stilių didžėjų, tarp kurių tikras diskotekų pankas Manfredas iš „Metal On Metal“, novatoriškasis grupės „Happyendless“ prodiuseris Andrius Alienas ir disco muzikos gurmanas iš Pajūrio Mindas Minidisko. O tai pat - gyvi saksofono garsai ir vokalas, gaivūs kokteiliai, gurmaniški patiekalai, video projekcijos, profesionalus apšvietimas, teatralizuoti pasirodymai.

Tikriems vakarėlių tigrams skirtas Naujųjų metų šventimas prasidės 20 val., o kada baigsis niekas šiandien dar nežino. „Mouth2mouth“ atstovų teigimu, visos linksmybės tęsis iki pat sausio 2-osios paryčių. Būtent iki tada yra išnuomotos „Vilniaus vartų“ komplekse esančios patalpos. Tikimasi, kad publika nustebins savo kostiumų originalumu „Corrupt Fashion“ tema ir padės sukurti bendrą vakaro atmosferą.


Šiame straipsnyje: Naujieji metai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių