Nauji „Twitter“ veikėjai - A.Jolie koja ir J Lo spenelis

Angelinos Jolie dešiniąją koją ir Jennifer Lopez kairįjį spenelį, pademonstruotus per 84-ąją „Oskarų“ įteikimo ceremoniją, dabar „Twitter“ gali apžiūrėti visi ir nenuostabu, kad pirmadienį susidomėjimas buvo didžiulis.

A.Jolie nustebino ir, galbūt, privertė širdis greičiau plakti demonstruodama šlaunį pro didžiulį suknios skeltuką, kai sekmadienio vakarą Holivude teikė apdovanojimą už geriausią adaptuotą scenarijų.

Per mažiau nei valandą kažkas sukūrė @AngiesRightLeg su paantrašte „Aš esu Angelinos Jolie dešinioji koja“, o iki pirmadienio ryto „Twitter“ ją apžiūrėjo daugiau kaip 15,5 tūkst. gerbėjų.

„Pažvelk į mane! - sako koja. - Aš čia! Aš esu koja, nuimkit nuo manęs naštą! Turite pripažinti - aš esu viena velniška koja“.

J Lo spenelis „Twitter“ pasirodė dar greičiau nei A.Jolie koja - @JLosNipple su paantrašte „Ar matėt mane?“ pasirodė jau po kelių minučių.

„J Lo nekalta, aš negalėjau kvėpuoti“, - sakoma vienoje pirmųjų žinučių. Vis dėlto reikia pripažinti, kad paskelbtoje nuotraukoje J.Lopez spenelis nėra taip aiškiai matomas, kaip buvo tyčia demonstruojama A.Jolie koja.

Galbūt dėl abejonių keliančio (ne)pasirodymo @JLosNipple nebuvo toks populiarus kaip @AngiesRightLeg - jį iki vėlyvo pirmadienio ryto Los Andželo laiku buvo pažiūrėję tik maždaug 2,5 tūkst. gerbėjų.

„Koja turėjo daug daugiau eterio laiko ... Mane parodė kabelinė televizija. Būk prakeikta, Janet Jackson!“ - protestavo ji, paminėdama liūdnai pagarsėjusį incidentą per amerikietiškojo futbolo superfinalą 2004 metais, kai iš drabužių išsprūdo J.Jackson krūtis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių