Naujausia serialo „Kalėjimo bėgliai“ kūrėjų premjera – vasarį per TV3

Jau vasario 21 dieną, antradienį, 22.00 val. į TV3 eterį su trenksmu įžengs nauji herojai – kultinio serialo „Kalėjimo bėgliai“ prodiuserių darbas – kriminalinis trileris „Pabėgimo karaliai“ (Breakout Kings)!

Puikiai žiūrovų ir kritikų Amerikoje įvertintame seriale pirmuoju smuiku grieš įspūdingas aktorių tandemas: kriminalinėje dramoje „Visuomenės priešai“ (Public Enemies) pasirodęs Domenickas Lombardozzi, gražuolė aktorė Serinda Swan, žiūrovams pažįstama iš „Oskarui“ nominuoto mokslinės fantastikos filmo „Tronas. Palikimas“ (Tron: Legacy), kultiniame filme „Greiti ir įsiutę“ (Fast & Furiuos) bei trimis „Oskarais“ įvertintame „Avatare“ (Avatar) sužibėjęs Lazas Alonso ir kiti talentai.

Milžiniško TV3 žiūrovų dėmesio sulaukusio serialo „Kalėjimo bėgliai“ prodiuseriai ir šį kartą žada pritraukti minias gerbėjų. „Pabėgimo karalių“ siužetas neįprastas ir intriguojantis: slapčiausia Jungtinėse Valstijose maršalų komanda pasiūlo netikėtą užduotį grupelei kalinių – mainais į laisvę šie turi įsilieti į miesto gyvenimą ir painiuose gatvių labirintuose atrasti ilgai ieškomus, nesugaunamus kalėjimo bėglius.

Kiekvienas sučiuptas bėglys išperka jį susekusiam vieną mėnesį laisvės. Kas nesutiktų pasitrumpinti savo nuobodžių dienų kalėjimo kameroje? Ypač, kai avansu siūloma pasiimti ir kelialapį į negriežto saugumo zoną įkalinimo įstaigoje! Žinoma, jei gaudytojai sugalvotų sprukti patys, – jų bausmės padvigubėtų. Laimingajam ketvertui ištarti „taip“ pakako... vos penkių sekundžių!

Kino kritikai „Pabėgimo karalius“ lygina su TV3 rodytu daugiaserijiniu kriminaliniu trileriu „Svieto lygintojai“ (Leverage). Tiesa, karališkieji herojai į eterį įneš kur kas daugiau kvapą gniaužiančių sprogimų ir įspūdingų gaudynių, o įtampą didins itin spalvingas Jimmi Simpsono vaidmuo. TV3 žiūrovai tikrai įsidėmėjo kultiniuose serialuose „CSI kriminalistai“ (CSI: Crime Scene Investigation) ir „Daktaras Hausas“ (House M.D.) sužibėjusį veidą!

„Pabėgimo karalių“ kūrėjai į savo svajonių komandą pasikvietė ir „Kalėjimo bėglių“ veteraną – išraiškingąjį Robertą Knepperį, kurio personažas apibūdinamas kaip pats kiečiausias serialų blogiukas.  

Veiksmas, aštrūs pojūčiai, prikaustantys sprogimai, įspūdingos pastatų griūtys, susišaudymo scenos, beprotiškos kovos, sarkazmas, seksualumas ir užsibrėžto tikslo siekimas čia susijungia į vieną. Dramatiškų išgyvenimų užtaisas sprogs jau vasario 21-ąją 22.00 val. tik per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių