Naujas televizijos veidas G. Laškaitė viešai tapo kraujo donore

TV3 pramoginės šviečiamosios laidos „Paprastai apie sudėtingus“ vedėjo Mindaugo Rainio asistentė žavioji Gabrielė Laškaitė – drąsi mergina. Ji savo kailiu trokšta išbandyti vis ką nors naujo.

Tuo ne kartą įsitikino ir jos draugai, ir televizijos žiūrovai. Naujausias merginos priimtas iššūkis – kraujo donorystė.

Gabrielė ne tik tapo kraujo donore, bet ir su laidos komanda įamžino kraujo paėmimo procesą, atskleisdama kas nutinka kraujui, ką tik paimtam iš donoro.

Sekmadienio rytas TV3 žiūrovams pakvips ypatingais aromatais, mat „Paprastai apie sudėtingus“ komanda nutarė išsiaiškinti kvapų paslaptis. Kaip kuriami nauji aromatai? Kaip gaminami kvepalai? Kokia jų istorija? Nepaprastai įdomus Gabrielės pokalbis su kvapų eksperte, kuriančia išskirtinai tik natūralius, sintetikos nepaliestus, kvepalus, – tik per TV3.

Kita žavioji M. Rainio padėjėja – Elzė Daškevičiūtė – žino, jog naikinti kietus daiktus – vienas malonumas. Sekmadienio rytą mergina sunaikins dar vieną paslaptingą daiktą ir ragins visus TV3 žiūrovus nepabijoti ir mesti jai iššūkį.

Šio sekmadienio rytas neapsieis ir be laboratorinio bandymo. Kai M. Rainio rankose atsiduria minus 196 laipsnių temperatūros medžiaga – azotas, belieka sulaikyti kvapą ir laukti – kokia bus bandymo atomazga?


Šiame straipsnyje: donorystėTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių