Naujas I.Stonkuvienės iššūkis - parodijų šou „Nerealu!“

Džiugios žinios apie būsimą motinystę netrukdo aktorės Indrės Stonkuvienės profesiniams planams.

Ji jau pradėjo filmuotis naujame BTV parodijų šou „Nerealu!“, kuris eteryje pasirodys vasario 7 dieną.

Kaip nuvykti ten, kur dar niekas nebuvo ir pamatyti, ko niekas nematė? Šiuolaikinių technologijų pagalba įmanoma viskas. Modernus parodijų šou, nufilmuotas ant žalio ekrano – išskirtinė naujiena televizijos žiūrovams Lietuvoje. Ši technologija leidžia sukurti ypatingus specialiuosius efektus ir perkelti aktorius į bet kokią kompiuteriu sukurtą aplinką taip, kad sunku net patikėti, kad iš tiesų jie ten nebuvo. Beribės kosmoso erdvės, aukščiausi kalnai ar jūros gelmės – laidos „Nerealu!“ herojams nebus nepasiekiamų vietų.

Viena iš šiame šou vaidinsiančių aktorių – Indrė Stonkuvienė. Nors prieš Kūčias ji su vyru Mantu Stonkumi, kuris taip pat vaidins laidoje, sužinojo, kad laukia šeimos pagausėjimo, ši žinia nesujaukė jų darbų planų. "Juk nėščia moteris nėra ligonė. Dirbsiu, kol jausiuosi gerai, o kol kas būtent taip ir yra“, - džiaugėsi I.Stonkuvienė.

Iki šiol laidai ji sukūrė du personažus, iš kurių vienas buvo raganos. "Man niekada nebuvo tekę vaidinti raganos, buvo labai įdomu. Tik per mano vyrą gal keturis kartus teko stabdyti filmavimą, nes jis vis pradėdavo juoktis, kad dar nebuvo matęs savo žmonos taip vaidinant“, - šypsojosi moteris.

Parodijų šou „Nerealu!“ prodiuseris Andrius Korenka patikino, kad geros Stonkų šeimos naujienos niekaip neįtakos filmavimų ir visa kūrybinė grupė už juos džiaugiasi. "Indrei šioje laidoje teks kurti įvairius personažus, bet iš esmės visur tai bus gražios moterys: ragana, naivi įsimylėjusi mergaitė, seksuali rytų kovos menų kovotoja ar net kosmonautė. Kad ir ką bevaidintų, esu įsitikinęs, kad Indrė papuoš eterį“, - aktorę gyrė jis.

Laidoje taip pat vaidins Mantas Stonkus, Vitalijus Cololo, Artūras Orlauskas, Aušra Štukytė, Julius Žalakevičius, Šarūnas Banevičius.

Parodijų šou "Nerealu“ – nuo vasario 7 d., antradieniais 20.25 per BTV.


Šiame straipsnyje: Indrė Stonkuvienė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių