Naujas A. Grigaliūnienės amplua – aktorystė televizijos seriale

Nuo pirmadienio naujausio lietuviško serialo „Pamiršk mane“ komandos gretose – žiūrovams pažįstama laidų vedėja Agnė Grigaliūnienė. Debiutinėje serijoje žinoma moteris įkūnijo... laidos vedėją!

„Sutikau vaidinti, nes vaidyba – mano sena svajonė. Kažkada pabūgau stoti į akademiją, nors buvo labai įdomu save išbandyti šiuo amplua. Iš profesionalų teko girdėti, kad vaidyba kadre yra visai kas kita, nei vaidyba teatre: kadre kaip tik turi nevaidinti. Tiesą sakant, tarp televizijos laidų vedėjos personažo ir tikros laidų vedėjos yra šis tas bendro: jei kameroms meluosi, – jos visa tai parodys“, – tikina A. Grigaliūnienė.

Pokalbių laidos vedėjos amplua Agnei puikiai pažįstamas, tačiau įsijausti į šį vaidmenį ne tikrovėje, o seriale – nauja patirtis. TV3 žiūrovai savo akimis išvydo: A. Grigaliūnienės herojei jau debiutinėje „Pamiršk mane“ serijoje teko atsisveikinti su savo mylimu darbu! Rodos, realiame gyvenime žinomai moteriai toks likimas negresia. „Jei taip nutiktų, – reaguočiau kur kas santūriau nei mano herojė, įsižeidusi trenkianti durimis“, – tikina aktorystės duonos paragavusi A. Grigaliūnienė.

Vienas pagrindinių serialo „Pamiršk mane“ herojų – Danielius (akt. Andrius Bialobžeskis) – tikras dviveidis, besisukantis televizijos versle ir nevengiantis demonstruoti jėgos prieš vaikelio besilaukiančią žmoną. Gal ir realiame Lietuvos šou verslo pasaulyje yra tokių antiherojų? „Tokių „herojų“ esama visur, ne veltui sakoma, kad „geras žmogus šiais laikais aukso puodo vertas“. Serialai juk kuriami ne apie „kosmonautus“, o apie žmones, tad ir „Pamiršk mane“ siužetas dažnai gali atspindėti mūsų visuomenės problemas“, – mano A. Grigaliūnienė.

Kokia herojė užims A. Grigaliūnienės įkūnijamos televizijos laidos vedėjos vietą seriale? Kokį išpuolį despotui Danieliui ruošia jo žmona? Nauji siužeto vingiai, neįtikėtini istorijos posūkiai ir intriguojantys herojų veiksmai – pirmadieniais–ketvirtadieniais 19.20 val. jausmų dramoje „Pamiršk mane“ tik per TV3.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

avarija

avarija portretas
Avarija,avarija,avarija=Grigaliuniene aktore!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių