Naujametiniame „Dr.Who“ maskarade – spąstai tigrui

Senas posakis byloja: „Bijai vilko - neik į mišką!“. Tigras irgi rimtas žvėris, tačiau pasitikdami jo metus Klaipėdos naktibaldos namuose netūnos, o gruodžio 31 d. žygiuos į maskaradą klube „Dr.Who“. Būtiniausia ypatingos nakties atributika publiką aprūpins fiestos šeimininkai.

„Trypčioti prie veidrodžio laužant galvą, kaip pasipuošti - ne smagiausiais scenarijus Naujųjų išvakarėse, tad tiesiame savo bičiuliams draugišką leteną“, - merkė akį „Dr.Who“ komanda.

Gerai užsimaskavus ne tik padidėja šansai pagauti tigrą, bet ir atsiranda daugiau drąsos flirtuoti bei šėlioti. „Naujųjų maskaradas suteiks progą išlaisvinti savo fantazijos fontaną. Po domino kauke gali slėptis seniai matyta simpatija, kaimynas iš antro aukšto ar paslaptinga nepažįstamoji, tad verta nusiteikti intriguojantiems susitikimams, o tuo pačiu - neprarasti budrumo“, - perspėjo stebuklingos nakties šeimininkai.

Maskaradui gresia konfeti, bengališkų ugnelių ir fejerverkų apsuptis. Specialų naujametinį setą užsimaskavusioms personoms dovanos klubo rezidentas DJ 2sys.

Savaitgalį po Naujųjų sutiktuvių klubo durys liks svetingai atvertos. Sausio 1 d., penktadienį, naktibaldas vėl suburs smagus after-party.

Pirmasis 2010-ųjų šeštadienis irgi neleis sulėtinti tempų - snigs muzikaliais sveikinimais ir gražiausiomis šypsenomis.


Šiame straipsnyje: dr. who

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių