Naujametę naktį „Kiwi“ klube didžėjaus britas J.McHughas

Tigro metus uostamiesčio naktinis klubas „Kiwi“ užsimojo pasitikti išdidžiai ir stipriai. Jame naktį iš gruodžio 31-osios į sausio 1-ąją, naujamečio vakarėlio metu, prie pulto atsistos su buvusiu grupės „Underworld“ nariu Darrenu Emersonu kuriantis prodiuseris ir didžėjus Jamie's McGughas.

Klaipėdos klubinės scenos gerbėjams šiemet pristatę tokius kylančius prodiuserius kaip Alanas Fitzpatrickas ir Jamesas Talkas, „Kiwi“ klubo renginių organizatoriai žada, jog ir kitąmet stengsis nenuvilti, pradžiugins pakviesdami įdomių, ateities garsų tendencijas diktuojančių muzikos kūrėjų.

„Mes nesekame paskui madas - mes joms užbėgame už akių, -  pareiškė „Kiwi“ klubo rezidentas Uncle Roll. - O jei rimtai - domimės ir pasaulinio lygio didžėjais, tačiau jaunieji talentai ypatingi tuo, kad jie pateikia naujovių, ir niekada nežinai, ko galima iš jų tikėtis.“

Jau pirmąją 2010-ųjų naktį „Kiwi“ šokių aikštelės tvirtumą su klubo lankytojais išbandys britas J.McHughas. Šokių muzikos srityje nuo 18 metų besisukantis britas kurį laiką, be gana nerimto didžėjaus darbo, buvo labai rimtas karininkas Vokietijoje. Dabar yra tik didžėjus. Tačiau disciplina išliko, ir tai atsispindi jo kūryboje: prie vieno įrašo, siekdamas idealaus rezultato, jis gali praleisti net keletą mėnesių.

Būtent todėl iš šio kūrėjo galima tikėtis kokybės, kurią vertina daugelis pasaulinės šokių muzikos atstovų. Vienas iš jų - buvęs legendinės britų grupės „Underworld“ narys D.Emersonas, pasiūlęs atlikėjui ne tik publikuoti kūrybą savo leidykloje „Underwater Records“, bet ir ėmęs dirbti kartu garso studijoje.

Naujausia J.McHugho kūryba jau susilaukė dėmesio iš tokių pasaulinės klubinės scenos garsenybių kaip Sasha bei Dave'as Seamanas, kurie vos prieš daugiau nei mėnesį pasirodžiusio singlo „Wrong“ remiksus įtraukė į savo grojamiausiųjų topus.

Ne ką mažiau J.McHughas vertinamas ir kaip didžėjus: jis kviečiamas groti visame pasaulyje, nuo Indonezijos iki Maskvos. Prie grotuvų britas didžiausią prioritetą teikia techniniams įgūdžiams, o kruopščiai atrinktoje muzikoje dominuoja gilūs „tech house“ garsai, tvinkčiojančios boso linijos ir tamsoki melodijų elementai. Tačiau jis vis tiek liko ištikimas savosioms „acid house“ šaknims.

Jau antrąsyk Lietuvoje grosiantis J.McHughas džiaugiasi, kad 2010-uosius sutiks Klaipėdoje ir nekantriai ruošiasi būsimam vakarėliui: „Man patinka Lietuvoje, žinau kaip visi šioje šalyje mėgsta linksmintis. Todėl praleidau nemažai laiko, rinkdamasis įrašus iš savo tūkstantinės kolekcijos. Noriu būti tikras, kad klubo lankytojams tai bus pats geriausias Naujųjų metų vakarėlis“.

Įėjimas į naujametinį šokių vakarėlį Klaipėdos naktiniame klube „Kiwi“ (J.Janonio g. 27) - 15 litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių