Naujame realybės šou - konfliktai ir merginų diktatūra

„Bendrauti su vaikinais smagu, tačiau strateguoti – tuščias reikalas„, – visas kortas ant stalo sviedžia TV3 realybės šou „Pilis“ dalyvė Rasa Dobiliauskaitė.

22 spalvingiems dalyviams, įsikūrusiems viduramžių pilyje Gruzijoje, pasirodo, dideliu išbandymu tapo ne tiek ištverti sunkiomis sąlygomis, o pelnyti konkurentų simpatijas.

„Jau pačią pirmą sekundę mes su sese supratome, kad be strategijos čia – nė iš vietos„, – sako tamsiaplaukė Aušra. Merginos teigia negalėjusios patikėti vaikinų lengvabūdiškumu, jie tik linksminosi, bendravo ir apie nieką negalvojo, leido viskam „plaukti sava vaga“. „Vaikinai neturi nuomonės. Mes iškart supratom, už ką balsuoti. Savo tikslui pasiekti belieka tik vaikinus pajungti", – sako vilnietė Aušra.

Vieningos sesės palaiko viena kitą bei sutaria daugeliu klausimų tikrame gyvenime, todėl „Pilyje„ taip pat suprato, kad joms privalu imti iniciatyvą į savo rankas. „Mes subūrėme „koaliciją“ užsitikrinti, kad merginos mūsų nepašalintų. Mums belikdavo tik pakalbėti ir „įteigti„ vaikinams, ką jie turi daryti“, – atviru intrigų rezgimu prisipažįsta Rasa.

Dvynės viena per kitą prisipažįsta pamačiusios, jog vaikinai neturi nuomonės ir atsiduoda jų įtakai, todėl jos „tvarkėsi„ kaip patiko. „Tik vieną vienintelį kartą leidau vaikinui balsuoti, visada sprendžiau aš“, – pribloškia linksma ir savimi pasitikinti Aušra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vemt norisi

vemt norisi portretas
dar vienas š****...

Taip

Taip portretas
visi šou tokie ir iš jų nėra ko tikėtis, daug kur daromos intrigos specialiai.

pacios

pacios portretas
prasciausios merginos ,tai sitos seses.labai neissilavine,ypac tamsiaplauke...fui..
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių