Naujame realybės šou dalyvaus A. Winehouse antrininkė?

„Nemačiusi soliariumo“, „perbalusi“ – tai vos keli epitetai, kuriais buvo „pasveikinta“ labiausiai į save dėmesį atkreipusi premjerinio TV3 realybės šou „Pilis“ dalyvė, porcelianinės veido odos savininkė Aušra Dobiliauskaitė. Kaip tik dėl itin skaisčios odos, juodų plaukų, nuolat ryškių raudonų lūpų ir stulbinamo panašumo į muzikos žvaigždę Aušra jau pirmąją dieną Gruzijoje praminta Amy Winehouse.

„Vos tik grįžau iš Milano, pamačiau „Pilies“ skelbimą ir nusprendžiau dalyvauti. Labai troškau pamatyti realybės šou iš vidaus.“ Taip smalsumo vedina 26 metų Aušra atsidūrė šou.

Naktinį Vilniaus gyvenimą, prestižinį gėrimą – viskį bei pašėlusį gyvenimo būdą dievinanti koketė Aušra dėl rungčių realybės šou ir stipraus, energingo partnerio – nesuko galvos. Jai svarbu, kad galėtų su juo pasijuokti ir linksmai pabendrauti.

„Pamatęs Aušrą supratau, kad teks ją tempti“, – pirmąjį įspūdį, kokį sudarė Amy Winehouse antrininke tapusi Aušra, prisimena ekstremalų poilsį dievinantis Žilvinas Kazlauskas. Jis tapo merginos pora rungtyse. Juokeliai, linksmybės ir nuo veidų nedingstanti šypsena netruko sujungti šiuos iš pirmo žvilgsnio skirtingus žmones. Gal Aušrą ir Žilviną jau galima vadinti pora?

„Man nesisekė meilė, tai čia irgi nedėjau jokių vilčių“, – prisipažįsta Žilvinas. Jam antrina ir Aušra. „Aš neieškau ilgalaikių santykių, o flirto niekada neatsisakau“, – koketuoja tamsiaplaukė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių