Naujame realybės šou aistros užvirė dėl žemaūgio kauniečio

„Norėjau į „Robinzonus“ – nepaėmė. Kai tik išgirdau apie „Pilį“ – iškart žinojau, kad dalyvausiu“, – nė akimirkos neleidžia abejoti užsidegimu parašiutininkas, nelegalių gatvės lenktynių mėgėjas ir ekstremalių pojūčių „maniakas“ kaunietis Gintaras.

Vienišas 34 metų vyriškis, vieno autoserviso laikinojoje sostinėje savininkas, dažnai besikrapštantis prie automobilių, neabejingas moteriškam grožiui. Vos tik atvykusiam į Gruziją Gintarui pirmiausia į akį krito gražuolė Snieguolė. „Ką pirmiausia pamačiau iš viso pulko – atiteko man. Labai apsidžiaugiau, o kaipgi kitaip?“ – didžiuojasi dalyvis likimo mestais burtais ir priduria, kad su Snieguole „galėtų eiti ir iki finalo“.

Jauna 21-erių metų išrankioji Snieguolė iš karto užsitarnavo realybės šou dalyvių minusą pareiškusi: „O Dieve, jeigu tokie, tai jau geriau visai be vaikinų!“ Ir vėliau paaiškino: „Sutrikau dėl išvaizdos, nes Gintaras žemas. Tačiau kai pradėjome kalbėti – labai apsidžiaugiau – jis linksmas, drąsus, ryžtingas – visai toks pats kaip aš“, – jau džiūgavo dėl dviejų bebaimių, „greitų ir įsiutusių“ sąjungos jaunoji gražuolė.


Šiame straipsnyje: šourealybės šoupilisGruzija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių