Naujame LNK seriale vaidins V.Valiukevičius - Milanno

Vasarį per LNK startuosiančiame lietuviškame seriale „Mano mylimas prieše“ vieną pagrindinių vaidmenų kuria dainininkas, diplomuotas režisierius Vaidotas Valiukevičius, dar žinomas Milanno vardu.

„Man didelė garbė būti šalia tokių kino ir teatro grandų kaip Gediminas Girdvainis ir Dalia Michelevičiūtė. Mokausi iš jų ir bandau atgaminti tai, ką gavau studijuodamas režisūrą universitete. Didžiuojuosi, kad man patikėtas didelis ir sunkus vaidmuo“, - sako kaip aktorius debiutuojantis Vaidotas Valiukevičius.

Seriale palaidojęs savo brolį dvynį, Vaidoto herojus užsimoja atkeršyti jo buvusiai merginai už brolio žūtį.

„Mano vaidmuo - ne vienaplanis, mano herojus - nei iki galo neigiamas, nei teigiamas, jis plėšosi tarp savo jausmų - pykčio, keršto, meilės“, - sako V. Valiukevičius.

Jo keršto taikinys - dainininkės Vilijos Matačiūnaitės herojė.

„Vilija - šiltas žmogus, greitai su ja randame bendrą kalbą ir sąlyčio taškų. Tie, kas buvo filmavimo aikštelėje, sako, kad mudu tinkame vienas kitam, kad mums puikai einasi. Beje, vienu įkvėpimu perskaičiau scenarijų ir man jis patiko: jis gyvas, daug netikėtų posūkių, įdomus ir jaunesniam, ir vyresniam žiūrovui“, - sako Vaidotas.

Pagrindinius serialo vaidmenis kuria teatro bei kino profesionalai Gediminas Girdvainis ir Janina Matekonytė. Jiedu yra turtingi viešbučio savininkai, auginantys dvi įdukras, kurių viena - Vilijos Matačiūnaitės herojė. Aktorė Dalia Michelevičiūtė seriale vaidina viešbučio savininkės seserį, o  Arvydas Dapšys - savininko draugą.

Šiuolaikiškas meilės ir intrigų pasaulis - nuo vasario startuosiančiame seriale „Mano mylimas prieše“ per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių