Nauja laida vaikams „Karoluko ir Pencės rytas“

Po kelerių metų pertraukos LNK vėl turės specialią laidą vaikams. Ji bus rodoma ankstyvą sekmadienio rytmetį.  8.35 val. su mažaisiais žiūrovais sveikinsis aktoriai Karolis Sakalauskas ir Renata Kutinaitė. Aktorių duetas taps nuotaikingais personažais – Karoluku ir Pence.

"Tai spalvinga ir nuotaikinga laidelė, skirta mažiesiems mūsų žiūrovams. Tačiau ji bus edukacinio pobūdžio, - sakė prodiuseris Saulius Bartkus. – Mokysime vaikus gerų manierų: kaip rengtis, tvarkytis, valyti dantukus, išvesti šuniuką pasivaikščioti. Tačiau viskas bus daroma šmaikščiai, su humoru."

Aktorė R.Kutinaitė, laidoje vaidinsianti mažą linksmą mergaitę, Karoluko seserį, įsitikinusi, kad vaikų laidų Lietuvoje labai trūksta.

"Pati augau su tetos Betos laidomis, "Keistuolių" spektakliais, "Kibir Tele Vibir". Todėl labai džiaugiuosi, kad LNK vėl turės vaikų laidą. Čia šėliosim, žaisim ir kartu visko mokysimės. Pavyzdžiui, kaip ką nors skanaus ir greito pasigaminti virtuvėje."

"Ši laida – mano idėja. Prisipažinsiu, kažkada dirbau klounu viename prekybos centre ir pasižadėjau, kad niekada daugiau nevaidinsiu vaikams – jie išdykę ir išrankūs. Bet augantys vaikai pakeitė mano nuomonę. Stengsiuosi taip kurti laidą, kad ją žiūrėtų ir mano dviejų metų Arijus", - sako K.Sakalauskas.

Naujojoje laidoje bus ir konkursų, kuriuose vaikais galės laimėti prizų. Vienas pirmųjų bus fotografijų konkursas. Vaikai bus kviečiami siųsti nuotrauka arba video vaizdelius iš juokingiausių gyvenimo situacijų.

"Karoluko ir Pencės rytas" – nuo vasario 7 d.


Šiame straipsnyje: LNK

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių