Naują dainą „Brainstorm“ sukurė su „Travis“ vokalistu

Latvijos grupė „Brainstorm“ pristato naują radijo singlą „Count My Fingers“. Visiškai nauja daina yra paimta iš neseniai išleisto grupės albumo „Years And Seconds“. Šį albumą latvių kolektyvas pavasarį pristatė įspūdingame koncerte „Forum Palace“ rūmuose, Vilniuje.

Naująją „Brainstorm“ dainą muzikantams sukurti padėjo visame pasaulyje garsios škotų roko grupės „Travis“ vokalistas Franas Healy. „Šios dainos melodija ypatingai stipri ir įtaigi, todėl sukurti žodžius pavyko labai lengvai“, - sako Franas Healy. „Klausiausi muzikos važiuodamas automobiliu ir tekstas susidėjo savaime. Viskas užtruko vos kelias valandas“.

„Travis“ vokalistas Franas Healy su „Brainstorm“ kūryba pažįstamas jau keletą metų. Pirmą kartą jis latvius išgirdo viename jų koncerte Londono klube „Barfly“. „Likau sužavėtas Renarso bendravimu su publika. „Brainstorm“ muzika yra energinga ir originali. Tikiu, kad ateityje turėsime nemažai bendrų projektų“, – patikino Franas Healy.

Latvijoje grupė „Brainstorm“ paskelbė organizuojantys papildomą koncertą.

Savo tėvynėje muzikantai tik ką išleido geriausių savo dainų rinkinį „The Best Of“, kurį pristatys gruodžio 10 d. vyksiančiame koncerte. Visi 12 tūkst. 500 bilietų į šį renginį buvo netrukus išpirkti , todėl „Brainstorm“ pakelbė gruodžio 11 d. surengsiantys papildomą koncertą. Į papildomą kultinės  grupės  koncertą Rygoje stovimus bilietus gerbėjai išgraibstė per vieną dieną.

Gruodžio mėnesį „Brainstorm“ Lietuvoje koncertuos vienintelį kartą – populiarioji latvių grupė „Forum Palace“ rūmuose Vilniuje gros gruodžio 4 d.

Bilietai į grupės „Brainstorm“ koncertą platinami visose Bilietai LT kasose ir internetu.


Šiame straipsnyje: brainstormTravis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių