Nauja „Be komentarų“ žurnalistės uniforma – nuotakos suknelė

Infošou „Be komentarų“ specialioji korespondentė apsimetusi nuotaka pabandė išsiaiškinti, ar prie sostinės Bernardinų bažnyčios gali fotografuotis jaunavedžiai

Neseniai audringų visuomenės diskusijų sukėlė pirmuose laikraščių puslapiuose pasirodę straipsniai, kaip jaunavedžiai su fotografe buvo išvaryti iš Bernardinų bažnyčios kiemelio.

„Jaunieji norėjo gražiausią savo gyvenimo dieną įsiamžinti šios bažnyčios kiemelyje. Deja, spėjau padaryti vos vieną nuotrauką, nes prie mūsų pribėgo moteris ir pakeltu tonu išprašė į gatvę“, – įvykio aplinkybes „Be komentarų“ žurnalistams išdėstė fotografė Auksė Žukaitė.

Fotografė įsitikinusi – ji ir jaunavedžiai yra Lietuvos piliečiai, todėl turi teisę lankytis Bernardinų bažnyčios kiemelyje, kuris yra pripažintas paveldo objektu, kaip ir pati bažnyčia. Tokį faktą „Be komentarų“ žiūrovams šįvakar patvirtins ir Kultūros paveldo departamento atstovė.

Fotografei paskambinus bažnyčios klebonui, šis pasakęs, kad jaunieji buvę išvaryti iš kiemelio jo paliepimu, nes ten gali fotografuotis tik Bernardinų bažnyčioje susituokę jaunavedžiai ir tik su specialiais leidimais. Klebonas pasakęs A. Žukaitei ateityje jaunavedžius fotografuoti savo pačios kieme.

„Be komentarų“ kūrybinės grupės nariai, siekdami patys patikrinti faktus, įsijautė į jaunavedžių vaidmenį ir nuvyko fotografuotis į minėtos bažnyčios kiemelį. Kas įvyks, kai balta vestuvine suknele ir puošniu perregimu nuometu pasipuošusi žurnalistė susitiks bažnyčios vienuolį?

Kokia buvo vienuolio reakcija, išvydus televizijos kameras? Kodėl sunerimo bažnyčios darbuotojos? Ir kodėl po šio žurnalistų apsilankymo iš Bernardinų bažnyčios kiemelio dingo raštiškas įspėjimas, kad jaunųjų fotosesijos galinčios būti rengiamos tik turint leidimus? Sensacingo eksperimento atomazga – jau šį ketvirtadienio vakarą 21.00 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių