Natalijos Bunkės vyras Danielius su žmona nebesirodo viešumoje

Iš pradžių gana dažnai viešumoje kartu su Natalija Bunke rodydavęsis jos vyras Danielius Bunkus, po judviejų vedybų, retai kur matomas. Fenotipologas estas Markas Lučinas pabandė atsakyti, kodėl.

M. Lučinas tikina galįs atsakyti į beveik visus klausimus vos pažvelgęs į bet kurio žmogaus veidą. Laidoje „Karamelinės naujienos” jis pateikė stulbinančias garsiausių Lietuvos asmenybių analizes.

Natalija ir  Danielius Bunkai augina sūnų Kristupą ir yra susituokę slapta.  Gyvena privačiame name, Vilniuje. Tiek žinoma oficialiai. Tačiau viešumoje kartu Bunkai beveik  nepasirodo. Ir tai kursto visokiausias kalbas.

„Abu jie aistringi, abu savanaudiški, abu seksualūs, bet reikia atkreipti dėmesį, kad jis labiau. Jis paprasčiausias Kazanova. Tokius vyrus reikia dauginti – jis turi gerus duomenis: ir smegenys geros, ir patraukli išvaizda. Ji, žinoma, stipresnė plėšrūnė už jį, tačiau šalia jo nublanksta”, - pažvelgęs į Bunkų fotografiją rėžė M. Lučinas.

Tačiau jis sako, kad dainininkė ir verslininkas puikiai tinka vienas kitam.  Abu karštakošiai, taigi jei nesusiplieks dėl smulkmenų,  be didelių  rūpesčių ar nepriteklių kartu  gyvens iki gilios senatvės.

Antroji pora Lučino taikinyje –  Seimo narė Dalia Teišerskytė ir neištikimuoju tituluojamas Anatolijus Čupkovas.

Iš labai patikimų šaltinių girdėjome, jog  jau šį rudenį pagaliau prasidės  judviejų skyrybos bei turtų dalybos. Taigi, kuris laimės, o kuris – viską praras? Marko Lučino pateiktos įžvalgos šokiruoja.

Pažvelgęs į vienos žinomos poros, besiruošiančios vestuvėms, fotografiją, Markas Lučinas buvo negailestingas. Anot jo, garsenybės sužadėtuvių žiedą mūvinti mergina - seksuali provokatorė.

„Ji neturi daug smegenų, bet turi puikią logiką. Jis jai bandys būti autoritetu, bet vis tiek ji valdys situaciją”, - sakė Markas Lučinas. 


Šiame straipsnyje: BunkusfenotipologasLučinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

man jo vietoje

man jo vietoje portretas
irgi būtų gėda viešumoje rodytis su Bunke - juk ji labai vulgari, neišlaikyta ir neprognozuojama

chi chi

chi chi  portretas
...o trečioji pora, tai tikriausiai Oksana ir Simas ?? :):):):):)

as

as portretas
taip pat pritariu2 komentarui
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių