Naomi Campbell atšventė savo 40-ąjį gimtadienį Prancūzijoje

Britų supermodelis Naomi Campbell šį savaitgalį stilingai atšventė savo gimtadienį - puotoje dalyvavo tokios garsenybės kaip Jennifer Lopez ir grupė "Black Eyed Peas".

Tamsiaodei gražuolei praėjusį šeštadienį suėjo 40 metų. Jos draugas rusų milijardierius Vladimiras Doroninas pasistengė, kad jo partnerei įsimintų Prancūzijoje vykęs vakarėlis.

Gimimo dieną N.Campbell pradėjo priešpiečiais su V.Doroninu, J.Lopez ir jos vyru Marcu Anthony, o po to išvyko į viešbutį "Hotel du Cap" ruoštis linksmybėms.
Šokių aikštelėje N.Campbell šoko su J.Lopez ir Mary J.Blige, skambant superhito "Boom Boom Pow" atlikėjų gyvai muzikai, ir visą vakarą šnekučiavosi su manekene bei aktore Grace Jones.

Pokylio svečiai buvo vaišinami vadinamaisiais Campbell-tini kokteiliais, klausėsi sveikinimų vaizdo įrašų, kuriuos šventės kaltininkei perdavė įvairios garsenybės, tarp jų Seanas Combsas, žinomas sceniniu slapyvardžiu Diddy, ir manekenas bei aktorius Tyson Beckford.

Vakaro kulminacija tapo V.Doronino įneštas trijų aukštų šventinis tortas ir jo pasakyta sveikinimo kalba, kurioje jubiliatę jis pavadino "pašėlusia pašėlusia moterimi" ir savo "didžiąja meile".


Šiame straipsnyje: Naomi Campbellsupermanekenė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių