Nacionaliniame „Eurovizijos“ finale dalyvaus ir Sati

Šiandien paaiškėjo paskutinė atlikėja, kuriai suteikta galimybė dalyvauti nacionaliniame Eurovizijos finale šį šeštadienį ir kovoti dėl teisės atstovauti Lietuvai viename didžiausių muzikos renginių Europoje.

Interneto vartotojai nusprendė, kad gražiausia daina yra Sati atliekama „Light is the One“.

Internete vykusiame balsavime už gražiausią dainą, Sati surinko daugiau nei 46 tūkst. balsų.

Paskutiniąją balsavimo dieną itin arši kova vyko tarp jos ir kito nacionalinių Eurovizijos atrankų dalyvio Martyno Beinario. Pastarojo gerbėjai nusileido vos daugiau nei tūkstančiu balsų.

„Kaip ir bet kokiame konkurse, gerbėjų palaikymas atlikėjams yra neįkainojamas ir, dažnai, lemiantis sėkmę. Kiekvienais metais nacionalinių atrankų metu Eurovizijos gerbėjams suteikiamos kelios galimybės atiduoti savo balsus už mėgstamus kūrinius. Šiemet, be atlikėjų, patekusių į finalą įprastinio balsavimo metu, teisę atlikti savo dainą finale interneto vartotojai suteikė Sati, o išmaniųjų telefonų naudotojai – Gretai Šmidt”, - komentuoja Audrius Giržadas, „Lietuvos televizijos“ vyr. prodiuseris ir Lietuvos delegacijos Eurovizijoje vadovas.

Nacionalinis Eurovizijos finalas bus tiesiogiai transliuojamas jau šį šeštadienį, kovo 3 d. Tuomet ir paaiškės kuris iš 14 finale dalyvaujančių atlikėjų iškovos teisę atstovauti Lietuvai Eurovizijos konkurse Azerbaidžano sostinėje Baku šių metų gegužę.


Šiame straipsnyje: EurovizijaSati

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių