N. Bunkė ir K. Ivanova pagaliau prabilo apie susitaikymą

Pavasarį Lietuvos pramogų verslo padangėje ėmė dėtis neįtikėtini dalykai. Kartu su sniegu ištirpo dviejų garsiausių sesių – Natalijos Bunkės bei Kristinos Ivanovos – nesutarimai.

Atgimusi draugystė neseniai patvirtina oficialiai: seserys ne tik bendrauja šeimyniniuose baliukuose, bet ir vėl kartu dirba. Muzikinė Ivanovų konkurencija truko mažiau nei metus. Prieš pora mėnesių Kristina paskelbė, kad daugiau su „Šarkomis” ji nebedirbs, o po kurio laiko ėmė sklisti kalbos apie sesučių susitaikymą. Koks smagus sutapimas!

„Mes susitinkam labai dažnai. Tiek Natalija pas mane atvažiuoja, tiek aš pas ją. Galų gale yra sūnėnas! O kas yra mūsų šeimoj, yra tik mūsų reikalas”, - BTV laidai „Žvaigždutės” pirmadienio vakarą prisipažins Kristina Ivanova.

Natalija Bunkė kategoriška: ir ji, ir jaunesnė sesuo apie buvusius  konfliktus nebekalbės. Toks susitarimas.  Tačiau bendri judviejų darbai pasako daugiau nei bet kokie žodžiai. Štai prieš keletą dienų Vilniuje buvo atidaryta nauja drabužių parduotuvė. Organizaciniais reikalais bei modelių grožiu rūpinosi nuosavą stiliaus studiją turinti Kristina, o Natalija Bunkė žingsniavo podiumu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

dziugu girdeti

dziugu girdeti portretas
saunuoles sesutes

Jis

Jis portretas
Kokia svarbi zinia, laime kad nekilo pasaulinis karas.Svarbesniu ziniu Lietuvoje nera?

arunas

arunas portretas
Gal dar bunke prasys kad balsuotu ,dar ir butkus pades ir vapes cia tik nuo jusu priklauso ar seserys bendraus,SKAmucio kaina 1 litas ,dabar jau rasta finansu nisa balsuokite uz agnieska balsuokite uz maryte
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių