M.Williams plaukus kerpasi trumpai dėl H.Ledgerio atminimo

Aktorė Michelle Williams vengia atvirai kalbėti apie buvusį savo mylimąjį Heathą Ledgerį, prieš kelerius metus netikėtai mirusį nuo perdozavimo, tačiau neslepia, kad iki šiol jaučia jį esant šalia ir tik dėl jo plaukus kerpasi itin trumpai – taip, kaip jam labiausiai patikę.

Australų aktorius Heathas Ledgeris 2008 metais sukrėtė Holivudą atsitiktinai perdozavęs migdomųjų vaistų. Nors paskutiniosiomis gyvenimo dienomis H. Ledgeris jau buvo išsiskyręs su M. Williams, juodu iki pat tragiškos nelaimės siejo ne tik buvusios sužadėtuvės, išlikusi draugystė, bet ir dukra Matilda.

Jau ketverius metus aktorė nesiskiria su trumpaplaukės įvaizdžiu. Plaukus ji kerpa tik itin trumpai ir tikina, kad šios šukuosenos keisti nesiruošia dar ilgai.

„Trumpai kerpuosi dėl vieno vyro, kuriam visuomet patiko trumpi plaukai, tad tokia šukuosena yra atminimui to, kuriam tokia buvau gražiausia, – pasakoja aktore. – Matilda labai norėtų, kad jos mama atsiaugintų ilgus plaukus, tačiau nemanau, kad artimiausiu metu taip galėtų nutikti.“

Filmuodamasi M. Williams užsideda peruką. Tokiu pasipuošė ir juostoje „7 dienos ir naktys su Marilyn Monroe“, kur įkūnija legendinę Holivudo kino žvaigždę Marilyn Monroe. Už vaidmenį šioje muzikinėje dramoje M. Williams apdovanota „Auksiniu gaubliu“ kaip „Geriausia miuziklo / komedijos aktorė“.

Kino kritikai tikina, kad šis vaidmuo vienas stipriausių M. Williams filmografijoje, tad aktorė yra viena realiausių pretendenčių gauti ir „Oskaro“ apdovanojimą.

Filmas „7 dienos ir naktys su Marilyn Monroe“ Lietuvos kino teatruose bus rodomas jau nuo rytojaus, sausio 20 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių