M.Williams, įkvėpta Marilyn Monroe vaidmens, nusimetė drabužius

Aktorė Michelle Williams apsinuoginusi iki apatinių pozavo gundančiai fotosesijai, kurią įkvėpė Marilyn Monroe.

Teigiamo kritikų įvertinimo ir „Auksinio gaublio“ už Holivudo žvaigždės Marilyn Monroe vaidmenį filme „7 dienos ir naktys su Marilyn Monroe“ (My Week with Marilyn) sulaukusi aktorė nusprendė dar kartą parodyti velionės aktorės seksualiąją pusę ir nusifotografuoti britų žurnalo surengtoje „GQ“ pikantiškoje fotosesijoje.

Nuotraukoms M.Williams pozavo su apatiniais, užsidėjusi šviesų peruką ir pasiryškinusi lūpas M.Monroe stiliaus lūpdažiu.

Interviu žurnalui žvaigždė pasakojo, kad po darbo paauglių seriale „Dosono užutėkis“ ( Dawson' s Creek) ji kurį laiką vengė rodyti savo seksualiąją pusę.

„Negaliu pasakyti, kad seksualumas yra vienas svarbiausių mano kaip žmogaus savybių. Manau, kad tai yra todėl, kad mano herojė “Dosono užutekyje„ buvo seksuali, suerotinta... Pajutau dėmesį blogąja prasme ir jį lydėjusias užuominas.  Tokie dalykai neleidžia žmonėms blaiviai tave vertinti“, - kalbėjo ji.


Šiame straipsnyje: Michelle Williams

NAUJAUSI KOMENTARAI

ATGAILAUKITE

ATGAILAUKITE portretas
youtube: /watch?v=Os68BSEHofQ ; Izaijo 13:6 Verkite, nes Viešpaties diena arti; ji ateina kaip sunaikinimas nuo Visagalio. Izaijo 13:9 Artėja Viešpaties diena, žiauri ir pilna rūstybės bei keršto, kad paverstų žemę tyrlaukiais ir sunaikintų jos nusidėjėlius. youtube: /watch?v=RkSWfNhPRU0 ; ŽVĖRIES ŽENKLAS JAU ČIA! Mato 3:10 Štai kirvis jau prie medžių šaknų, ir kiekvienas medis, kuris neduoda gerų vaisių, yra nukertamas ir įmetamas į ugnį.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių