M.Wahlbergas kaltina žurnalistą iškraipius jo pasisakymą

Holivudo aktorius Markas Wahlbergas apkaltino vieno žurnalo žurnalistą iškraipius jo pasisakymą apie 2001 metų rugsėjo 11-osios teroro išpuolius Jungtinėse Valstijose, skųsdamasis, kad jis savo interviu norėjęs tik pareklamuoti savo naująjį filmą.

M.Wahlbergas atsidūrė dėmesio centre trečiadienį, kai internete buvo paskelbta ištrauka iš interviu žurnalui „Men's Health“. Filmo „Kovotojas“ (The Fighter) žvaigždė teigė, jog būtų mėginęs priešintis teroristams, jeigu būtų skridęs užgrobtu lėktuvu, kuris buvo nukreiptas rėžtis į Pasaulio prekybos centro dangoraižius Niujorke.

„Jeigu aš su vaikais būčiau buvęs tame lėktuve, taip nebūtų atsitikę. Pirmos klasės sektorius būtų paplūdęs krauju, o tada aš pasakyčiau: “Gerai, dabar kur nors saugiai nutūpsime, nesijaudinkit„, - aktorius sakė “Men's Health".

M.Wahlbergas, kuris buvo nusipirkęs bilietą į oro bendrovės „United Airlines“ 175-ojo reiso skrydį 2001 metų rugsėjo 11 dieną, tapusį teroristų taikiniu, vėliau trečiadienį buvo priverstas atsiprašyti, jog nieko nenorėjo įžeisti savo „absurdiškais“ pareiškimais.

Tačiau dabar aktorius kaltina „Men's Health“ reporterį, esą šis nukrypo nuo pagrindinės interviu temos ir ištraukė iš konteksto jo komentarus apie rugsėjo 11-ąją, nes M.Wahlbergas esą tik mėgino reklamuoti savo filmą „Kontrabanda“ (Contraband).

Penktadienį kalbėdamasis su JAV radijo laidų vedėju Kiddu Kraddicku (Kidu Kridiku), jis paaiškino: „Aš nesiimu reklamuoti filmų ar žurnalų, kalbėdamas apie tai, kas svarbu man. Aš noriu reklamuoti filmą; ir kad ir kokius klausimus man užduotų, man visiškai patogu į juos atsakinėti. Tačiau būtent šiame (interviu) nebuvo (pateikta) tikslaus klausimo ir mano tikslaus atsakymo. Tai buvo kažkieno interpretacija, ir žinote..., tai nėra gerai, nes aš nenoriu, kad žmonės būtų įžeidžiami. Aš taip niekada nepasielgčiau.“

M.Wahlbergui taip pat nepatiko šio interviu erotinė potekstė.

„Tas vaikinas klausinėjo manęs apie seksą, o aš esu vedęs ir turiu keturis vaikus - kas gali būti labiau nepriimtina?“ - piktinosi jis.


Šiame straipsnyje: Markas Wahlbergas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių