M.Wahlbergas atsiprašė už pareiškimą apie rugsėjo 11-ąją

Aktorius Markas Wahlbergas trečiadienį atsiprašė už kritikos susilaukusį savo pareiškimą, jog tragiški 2001 metų rugsėjo 11-osios įvykiai galėjo pasisukti kita linkme, jeigu jis pats būtų skridęs vienu iš teroristų užgrobtų lėktuvų.

„Jeigu aš su vaikais būčiau buvęs tame lėktuve, taip nebūtų atsitikę. Pirmos klasės sektorius būtų paplūdęs krauju, o tada aš pasakyčiau: “Gerai, dabar kur nors saugiai nusileisime, nesijaudinkit„, - kalbėjo aktorius interviu žurnalui “Men's Journal", kuris spausdinamas naujausiame numeryje.

Pasirodė, kad juostos „Kovotojas“ (The Fighter) 44-erių metų žvaigždė pats turėjo skristi vienu iš lėktuvų, kurie rėžėsi į Pasaulio prekybos centro dangoraižius 2001 rugsėjo 11 dieną.

Vis tik aktoriaus pareiškimas papiktino vieną našlę, kuri per minėtus tragiškus įvykius neteko savo vyro. Ji aktoriaus žodžius pavadino „nepagarbiais“.  

M.Wahlbergas suskubo jos atsiprašyti.

„Būtų kvaila spekuliuoti tokiais dalykais, todėl manau, kad neatsakingai pasielgiau spėdamas, jog būčiau daręs ką nors kitaip nei to lėktuvo keleiviai. Labai atsiprašau aukų arimųjų už tai, kad taip atsakydamas pasirodžiau nejautrus, nes to tikrai nenorėjau“, - sakoma aktoriaus pareiškime.


Šiame straipsnyje: Markas Wahlbergas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių