„Muzikuojančiame kelte“ – rusų romansai

„Muzikuojantis keltas – 2010” artimiausią šeštadienį kviečia Baltijos jūroje besileidžiančią saulę palydėti skambant rusiškiems romansams.

Į pirmąjį reisą po marias išplaukęs su Andriumi Mamontovu romantiškas, teigiamomis emocijomis pulsuojantis festivalis ant vandens „Muzikuojantis keltas – 2010” praėjusį šeštadienį sugrįžo į pajūrį. Pirmasis festivalio koncertas susilaukė didelio susidomėjimo, juolab kad renginio organizatoriai A.Mamontovą vadina „Muzikuojančio kelto“ sėkmės simboliu, nes keltas per šio atlikėjo koncertus visada būna pilnas. Daug gražių žmonių, nuostabus oras, gražiausios Andriaus dainos – su kaupu išsipildė festivalio organizatorių bendrovės „Promo plius“ lūkesčiai.

Koncertai ant vandens klaipėdiečius ir miesto svečius džiugina jau ketvirtą vasarą iš eilės. „Promo plius“ žada, kad šis sezonas bus ypatingas. „Ir kelto aplinka, ir muzikinė programa dvelks retro stiliumi. Į muzikines keliones po Kuršių marias plukdo seniausią ir spalvingiausią istoriją turintis keltas „Kintai“, romantiškiems plaukiojimams suteikiantis dar daugiau prasmingumo ir įsimintinų akimirkų“, – teigė festivalio organizatorė Mindvilė Kaušpėdaitė.

Festivalis šią vasarą žada spalvingus Mariaus Jampolskio ir Irūnos, čigonų ansamblio „Sare Roma” pasirodymus, pakvies dainuoti kartu su Sasha Song, Rūta Ščiogolevaite, „Biplan“, vakarus romantiškai leisti su Jurga Šeduikyte bei „Aktorių trio“. O jau šį šeštadienį „Muzikuojantis keltas” išplauks į romantišką muzikinę kelionę skambant aktorės Ingos Jankauskaitės ir gitaristo Aurelijaus Globio atliekamiems rusiškiems romansams.

Talentinga, patraukli, seksuali, šmaikšti, išdidi, aikštinga, nuoširdi, kūrybinga, veikli ir šiuo metu bene populiariausia aktorė I.Jankauskaitė, paklausta, kada atranda laiko romansams, kuriuos dainuoja jau dešimtmetį, nedvejodama atsakė: „Specialiai jiems laiko nereikia ieškoti, nes tai yra mano gyvenimas, mano oras, mano vanduo”.

Dviejų lygiaverčių talentingų menininkų kūrybinio dueto paruošta koncertinė programa subtiliai ir jautriai atskleidžia romansuose slypintį grožį, dramatizmą ir veda klausytojus meilės istorijų keliais. Jausminga, it odes meilei dainuojanti rusų grafaitė, I.Jankauskaitė ir ispaniškos gitaros virtuozas charizmatiškasis A.Globys „Muzikuojančiame kelte” pasakos apie likimą ir prigimtį, apie vyrą ir moterį, apie pačius tikriausius dalykus, – kad meilė yra ir kad meilės laukimas taip pat yra meilė…

Koncertų pradžia – 20 val., trukmė – 2,5 val., keltas „Kintai” išvyksta iš Senosios Smiltynės perkėlos (Kruizinių laivų terminalas). Bilietų kainos – nuo 49 litų. Juos platina „Bilietų pasaulis“, o koncerto dieną jie parduodami tik mobilioje kasoje Senojoje Smiltynės perkėloje nuo 18 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių