„Muzikos akademijos“ naujokė - buvusi Žvagulių pagalbininkė

LNK „Muzikos akademijoje“ - dar viena naujokė. Tai buvusi Irenos Starošaitės ir Žilvino Žvagulio pritariančioji vokalistė Vaida Narkevičiūtė. Žiūrovai turėtų įsidėmėti jos sceninį slapyvardį Diamond.

24-erių mergina net septynerius metus koncertavo su dainingąja Žvagulių šeimyna. Bet prieš porą metų jos ir žymių dainininkų keliai išsiskyrė.

„Pabodo rutina. Kiek galima dainuoti pritariančiąsias partijas? Vieną dieną supratau: laikas pradėti solinę karjerą“, - sako Diamond sceninį slapyvardį pasirinkusi mergina.

Kaip solo atlikėja ji jau turi gerbėjų ratą - radijo stotyse skamba jos daina „Dangiški migdolai“. Šią dainą Vaida naujai atliks ir „Muzikos akademijoje“.

Jau tapo įprasta, kad „Muzikos akademijos“ naujokai neįsitvirtina projekte - senbuviai juos meste išmeta už borto. „Einu į šį šou ne laimėti, o susirasti naujų draugų ir patirti įspūdžių. Visgi Vaida pripažįsta, kad po pirmojo pasirodymo iškristi nesinorėtų. „Žinau, kad galiu greit iškristi, už tai iš visų jėgų stengsiuosi, kad taip nenutiktų - turiu daug idėjų, kaip išsiskirti projekte, kaip apipavidalinti mano dainą“, - sako Vaida.

„Muzikos akademijos“ favoritais naujokė laiko Rūtelę, Eglę ir Justiną, su kuria yra vaikystės draugės. „O Kafka buvo mano kurso draugas Vilniaus konservatorijoje, tad manau, kad nebus sunku įsilieti į naują kolektyvą, kur jau yra pažįstamų“, - džiaugiasi iš Kupiškio kilusi, o dabar Klaipėdoje gyvenanti dainininkė.

„Muzikos akademija“ su Vaida - šiandien, 20.10 val., per LNK.

 


Šiame straipsnyje: muzikos akademijadiamond

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių