Muzikantas Keithas Urbanas filmui sukūrė dainą

Muzikantas ir atlikėjas Keithas Urbanas seka savo žmonos aktorės Nicole Kidman pėdomis. Tiesa, muzikos į vaidybą jis dar neišmainė. Australų kilmės dainininkas pirmą kartą per savo karjerą įrašė pagrindinę filmo garso takelio dainą.

K. Urbano specialiai filmui parašyta daina „For You“ skamba juostoje „Nenugalimieji: narsos įstatymas“. Šio filmo premjera Lietuvos kino teatruose jau šį savaitgalį, birželio 15 d.

K. Urbano dainos filmuose skambėjo ir anksčiau, tačiau „Grammy“ apdovanotas atlikėjas džiaugiasi, kad kūrinys „For You“ – pirmoji ir kol kas vienintelė jo daina, kurią jis sukūrė ir parašė specialiai konkrečiam kino filmui.

„Man patiko iššūkis kurti dainą specialiai šiam filmui. Pažiūrėjęs filmą „Nenugalimieji: narsos įstatymas“, supratau, kad reikia sukurti dainą ne tik apie tai, kokie nepaprasti yra tie vyrai ir moterys, tarnaujantys savo Tėvynei, bet ir apie tai, kad jų darbas tiesiogiai paliečia kiekvieną mūsų, – pasakoja K. Urbanas. – Jūrų pėstininkai filme dėl visų mūsų gerovės yra pasiryžę paaukoti net savo gyvybę Todėl dainoje nusprendžiau žiūrovų ir klausytojų paklausti, o dėl ko jie galėtų paaukoti savo gyvybę?“

Filme „Nenugalimieji: narsos įstatymas“ atskleidžiama nesumeluota JAV karinio jūrų laivyno „jūros ruonių“ kasdienybė. Visi juostos personažai sukurti remiantis realių karių prototipais, o filme rodomos taktikos išbandytos tikrose karinėse misijose. Stengiantis filmui suteikti kuo daugiau autentiškumo – tikri buvo net filmavime naudoti ginklai, o juostoje vaidino ne tik profesionalūs kino aktoriai, tačiau ir karinio jūrų laivyno kariai - „jūrų ruoniai“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių